Datum od
Datum do

28.08.2021 | 1. SFL
Litija do jubilejnega 10. superpokala
FC Litija je novi, stari superpokalni prvak. Varovanci trenerja Andreja Dobovičnika so po 6-metrovkah v Dobrepolju porazili FK Dobovec. Litijani so osvojili svoj jubilejni 10. superpokal, Dobovec ostaja pri dveh, izgubil pa je zadnja tri superpokalna srečanja (dvakrat proti Litiji, enkrat proti Siliku).
27.08.2021 | 1. SFL
V soboto Dan slovenskega futsala
Prvi Dan slovenskega futsala je potekal 1.9. 2007 na Škofijah, gostitelj KMN Tomi Press Bronx ob 20-letnici delovanja. Jutri v Dobrepolju že 15. po vrsti, od 19. ure naprej tudi futsal superpokal med Dobovcem in Litijo.
27.08.2021 | 1. SFL
Po najboljših močeh proti Dobovcu
Jutri se bo sezona uradno začela tudi za ekipo Litije, ki jo čaka obračun v superpokalu. Ob 19. uri se bodo varovanci novega trenerja Andreja Dobovičnika pomerili z Dobovcem. Tekmo boste lahko spremljali v spletnem prenosu na www.nzs.si in www.futsal.si. Ob upoštevanju pravila PCT pa bo ogled možen tudi v športni dvorani.
27.08.2021 | 1. SFL
V Dobovcu pred superpokalom spoštljivo o Litiji
Dobovec tretjič ali Litija desetič, je vprašanje pred sobotno tekmo futsal superpokala, ki bo na sporedu ob 19. uri v Športni dvorani Dobrepolje, tudi s spletnim prenosom na www.nzs.si in www.futsal.si Ob upoštevanju pravila PCT pa bo ogled možen tudi v športni dvorani.
25.08.2021 | 1. SFL
Dvakrat se jim je izmaknil, letos želijo do superpokala
»To je bila naša druga pripravljalna tekma. Proti mladi ekipi KMN Meteorplasta smo odigrali dobro (zmaga 3:1; op.a.), ustvarili smo si precej priložnosti. Z igro smo lahko zadovoljni,« ocenjuje kapetan ekipe Rok Mordej, ki je vesel, da so uspeli v Obsotelju zadržati ekipo, ki je lani prišla na finalni turnir lige prvakov.
25.08.2021 | 1. SFL
Osredkar Dobovcu prepušča vlogo favorita
»Zbrani smo z vseh vetrov, energija je prava, predvsem sta bistveni volja in želja vseh, to je prisotno in ključno! Učimo se iz treninga v trening, iz tekme v tekmo. Predvsem pa bomo rabili čas,« meni Osredkar, ki pogleduje v soboto, 28.8., ko Dobrepolje gosti ob koncu Dneva slovenskega futsala še tekmo za futsal superpokal!
24.08.2021 | 1. SFL
Futsal sezono začenjamo v soboto v Dobrepolju
To je dan, ko se zberejo vsi in preverijo svojo pripravljenost pred novo sezono. Tudi letos ne bo nič drugače, dogodek, ki je postal že tradicionalni, pa gosti FK Dobrepolje, ki že celo desetletje pušča globok in močan pečat na futsal zemljevidu Slovenije.
23.08.2021 | 1. SFL
Ciljno izbrali okrepitve, danes prvič v dvorani
»Ekipo smo osvežili, tako kot to mora biti. Vedno pred začetkom sezone dodamo enega ali dva igralca,« začne trener Vrhničanov in spomni, da se je poslovil trojec Nejc Berzelak, Admir Ćosić in Stefan Popović. Novinci so štirje: Marko Mohorič, Marko Djeković, Uroš Đurić in Tomas Marolt.
22.08.2021 | 1. SFL
Oplast in Dobovec do zmag
V ponedeljek so začeli s pripravami v FK Dobovec, v petek pa so se pomerili z nemško ekipo Stuttgarter Futsal Club in ga porazili z 9:3. V torek se bo Dobovec pomeril z novim prvoligašem KMN Meteorplast.
22.08.2021 | 1. SFL
V Litiji tudi Brazilec Jedi
Takoj ko bodo urejeni vsi papirji, se bo Jedi pridružil ekipi v Litiji, še dodajo v Litiji, kjer so za trenerja imenovali Andreja Dobovičnika, v času priprav pa so odigrali eno prijateljsko tekmo – pomerili so se z Mlinšami.
17.08.2021 | 1. SFL
Najprej Stuttgart, potem KMN Meteorplast
Sinoči so z delom pričeli tudi v ekipi FK Dobovec. Igralci in stroka so se zbrali v Rogatcu, uvodoma jih je v imenu klubskega vodstva nagovoril Maks Černelič, potem pa je trener Kujtim Morina začel s treningom. To je sicer že peta zaporedna sezona hrvaškega trenerja na klopi ekipe iz Obsotelja.
16.08.2021 | 1. SFL
Za Dobrepoljem teden dni dela
Teden dni vadijo in se pripravljajo na novo sezono tudi v ekipi FK Dobrepolje, ki so se po naknadnem pozivu odločili, da se vnovič preizkusijo v 1. SFL. »Veseli smo, da smo poleg. Verjamem, da bomo pokazali še več kot v lanski sezoni, ki je bila za nas prva,« pravi trener članov Dani Kaljevič, pri delu mu bo asistiral Saša Đorđević
11.08.2021 | 1. SFL
Ptujčani v prenovljeni zasedbi
Novinci so Urban Senekovič, Marko Senekovič, Timi Debeljak, Klemen Anžel, hrvaški igralec Dario Markić (v sezoni 2017/2018 26 tekem in 18 golov v dresu mariborskega futsal kluba) in Nik Jelić. S člansko ekipo bo treniral tudi nadarjeni mladinec Luka Pišek.
11.08.2021 | 1. SFL
Prvi trening tudi za ekipo Oplasta
Prvega treninga so se udeležili vratarji – Nik Logar, Deni Krivec in Peter Benedejčič, ter igralci Dani Vulikić, Rok Hrast, Rok Bešter, Matej Mohorič, Andrej Mohorič, Tilen Leban, Tian Uršič, Lan Kovačič, Nejc Kovačič ter vse tri okrepitve David Lah, Vanč Florjančič in Jan Žnidarčič.
09.08.2021 | 1. SFL
S Pertičem na klopi se selijo v Koper
Danes so s treningi začeli tudi igralci ekipi FC Bronx Škofije, kjer so odprli nov list v svojem delovanju. V novi sezoni bo ekipo vodil Damir Pertič, ki je svoj čas uspešno igral za škofjote. Poslovil se je dosedanji trener Marko Hrvatin, ki ga je poklicna pot peljala v Italijo.
07.08.2021 | 1. SFL
Trener Dobovičnik zbral Litijane na prvem treningu
Poslovili so se Matej Fideršek, Igor Bratić, Josip Jurić, Jonhn Lennon, Arnon, Timi Debeljak in Marko Djeković. V matični klub se je vrnil Igor Osredkar, kapetan futsal reprezentance. Iz Sevnice sta prišla Domen Krnc in Uroš Martič, z Vrhnike se je v Litijo preselil golman Nejc Berzelak.
04.08.2021 | 1. SFL
V ŠD Mlinše začeli prvi, Lokovšek v Avstrijo
Tudi letos se Mlinše niso izneverile: ekipa trenerja Gregorja Ceglarja je prva začela s pripravami, uvodni trening pa so opravili v ponedeljek, 26. julija. »Po štiri treninge na teden načrtujem v času priprav,« pove trener Ceglar, ki je pohvalil štart ekipe v novo sezono.
04.08.2021 | 1. SFL
Kavčič na klop Oplasta, spremembe tudi pri igralcih
»Zoranu se ob tej priložnosti zahvaljujemo za njegov doprinos k klubu. Novi trener Oplasta pa bo Matej Kavčič. Trener, ki ga ni potrebno posebej predstavljati. Nekdanji trener KMN Puntarja in donedavni pomočnik Andreja Dobovičnika v članski reprezentanci Slovenije, se je odločil, da sprejme izziv in prevzame mesto prvega trenerja naše ekipe,« sporočajo iz Kobarida.
03.08.2021 | 1. SFL
Povratniki v 1. SFL že trenirajo
V sezoni 2021/22 bo Prlekijo v 1. slovenski futsal ligi (SFL) zastopal ŠD KMN Meteorplast, ki si je nastop v eliti zagotovil kot prvak 2. SFL. V članski konkurenci bo ekipa nosila ime Meteorplast ŠIC bar, prvenstvene tekme pa bo igrala v dvorani ŠIC Ljutomer.
27.07.2021 | 1. SFL
Brazilec v Litiji
Člansko ekipo FC Litije je okrepil nov igralec. Tokrat se je ekipa, ki jo bo vodil trener Andrej Dobovičnik, okrepila na položaju pivota, kjer bo po novem igral Allex Rezende da Silva (letnik 1994).
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
393
394
395

DELI NA