03.10.2009 | 1. SFL
Trenerji po 4. krogu spregovorili za futsal.si

Trenerji so po štirih odigranih srečanjih 1. SFL spregovorili za futsal.si, kjer so zapisani vtisi strategov ekip. Zoran Tesko o naivnosti, Sandi Zdovc o slabi igri, a dobrem rezultatu.

Po tekmi KMN Oplast Kobarid - KMN Gorica

Zoran Tesko, trener KMN Oplast Kobarid:

»Tekma je bila odprta z obeh strani, zgodilo se je, kar sem napovedal: Gorica ni naivna ekipa. Ampak smo naivno izpadli mi, saj smo dvajset sekund pred koncem tekme prejeli zadetek. Na tem mestu bi se zahvalil našim zvestim navijačem, ki so nas bodrili od prve do zadnje minute srečanja.«

Ehad Goga, trener KMN Gorica:

»Že uvodoma smo imeli štiri zrele priložnosti, a nismo zadeli. To se nam je maščevalo, gostitelji so vodili 1:0 in 2:1. S sanjskim zaključkom in igralcem vratarjem v polju smo prišli do remija, ki je pravičen.«

Po tekmi KMN Sevnica - KMN Dobovec

Robert Gačnik, trener KMN Sevnica

»Srečanje je bilo težko, a je Dobovec potrdil vlogo favorita. Na trenutke smo igrali dobro, kar veseli, saj je opazen napredek. Tudi zadevali smo, a proti Dobovcu ni šlo, saj premore ekipo za vrh 1. SFL.«

Sandi Zdovc, trener Dobovca:

»V minulem tednu smo imeli zaradi bolezni in službenih obveznosti precej težav na treningu. Sevnico smo premagali s slabo igro, s katero nisem zadovoljen, z rezultatom pač. V drugem polčasu smo potrdili vlogo favorita.«

Po tekmi Tomi Press Bronx - Pekarna Duh

Goran Stanič, trener Tomi Press Bronxa:

»Tekma je bila izredno dinamična, srečali sta se dve precej izenačeni ekipi. Remi bi bil realen, a je na koncu odločila sreča, ki je bila na naši strani.«

Denis Delamea, trener Pekarne Duh:

»«


Po tekmi Litija - KMN Izola

Boban Simič, trener Litije:

»Borili smo se, zato sem tudi zadovoljen s tokratno predstavo, saj smo pokazali, kaj znamo. Dali smo vse od sebe, na nivoju je bila tudi učinkovitost.«

Valter Lakošeljac, trener KMN Izola:

»Pričakovali smo tako tekmo. V prvem delu smo zapravili štiri izjemne priložnosti za dosego zadetka. V drugem polčasu smo skušali z vratarjem v polju, a smo prejeli dva zadetka, potem so priložnost za igro dobili naši mladi igralci.«

SORODNE NOVICE

 • 20.06.2024 | 1. SFL
  Matej Fideršek se je vrnil v 1. SFL
  V zadnji sezoni je v Švici igral za Futsal Minerva ter osvojil prvenstvo in pokal. Futsal kariero je začel v Mariboru, nato se je preizkusil na sosednjem Hrvaškem (MNK Novo Vrijeme). Leta 2021 se je vrnil v Slovenijo in bil slabo leto dni član Litije.
 • 20.06.2024 | 1. SFL
  Z ekipo na 3. mesto, vrnil Vulikiča
  Članska vrsta je sezono začela s trenerjem Matejem Kavčičem in izkušenim Kristjanom Čujcem, ki pa se je moral zaradi zdravstvenih težav posloviti, v Posočju pa segli tudi po trenerski menjavi, februarja sta na trenersko klop sedla Jaka Sovdat in Primož Zorč.
 • 20.06.2024 | 1. SFL
  Žiga Čeh na Hrvaško, Dobovec predstavil tri novince
  V Dobovcu nadaljujejo s sestavljanjem ekipe za novo sezono, v kateri pa v zasedbi ne bo več slovenskega reprezentanta Žige Čeha, ki bo okrepil HMNK Rijeka, kjer bodo igrali tudi Alen Fetić, Teo Turk in Max Vesel.
 • 17.06.2024 | 1. SFL
  Poletni prestopni rok 2024
  Na podlagi predpisov FIFA in NZS ter sklepov organov NZS se za poletni prestopni rok v letu 2024 upoštevajo določila, ki so navedena v nadaljevanju in v prilogi dopisa. Določila veljajo za registracijo in prestope igralcev in igralk, določila ki se nanašajo na igralce, pa enako veljajo tudi za igralke, tudi kadar je uporabljena moška oblika spola (npr. profesionalec, amater).
 • 16.06.2024 | 1. SFL
  Dobovec z novim trenerjem v sezono
  Priznani hrvaški trener Kujtim Morina se poslavlja od Dobovca, ki ga je vodil od leta 2017, člansko ekipo bo po novem vodil Rok Mordej.
 • 13.06.2024 | 1. SFL
  Po seji Komisije za futsal
  Prav tako so člani komisije potrdili pričetek novega državnega prvenstva, 30. sezone 1. SFL, s prvim petkom v septembru. Uvodno kolo bo tako na sporedu v petek, 6.9. V istem vikendu bodo s tekmami v ženski futsal ligi pričela tudi članice.
 • 04.06.2024 | 1. SFL
  Premalo zreli za svoj prvi naslov državnega prvaka
  „Štiri tekme smo bili skoraj poravnani z Dobovcem. Imeli smo celo zaključno žogico. Pomisli smo, da bomo prvaki. Roko na srce: eno je zmagati tekmo ali dve, drugo pa je postati državni prvak. Očitno nismo zreli za to, da bi premagali tako ekipo, kot je Dobovec,“ je po koncu finala 29.sezone 1. SFL povedal trener Silika Mile Simeunovič.
 • 03.06.2024 | 1. SFL
  Prijava v futsal tekmovanja za sezono 2024/2025
  V petek se je sklenila futsal sezona 2023/2024, začenja pa se priprava na novo sezono 2024/2025. Na tem mestu objavljamo prijavnico v tekmovanja in časovnico prijav.
 • 02.06.2024 | 1. SFL
  Vedel in čutil, da so sumili v Dobovec
  „Vsi vemo, kje smo bili 15.8. 2023. Imeli smo ekipo, katerih dosegi niso bili jasni, nismo vedeli, kaj zmoremo. So pa vsi v tej ekipi videli ranjeni Dobovec, ki je pripravljen, da izgubi naslov državnega prvaka. Tudi zaradi te situacije dajem kapo dol mojim igralcem. To pa jim je vse uspelo s trdim in napornim delom,“ se trener Morina ozira na začetek in zahtevno delo.
 • 01.06.2024 | 1. SFL
  Upali, da dobijo pokal z enico
  „Izkušnje so tiste, ki so prevesile tehtnico v korist Dobovca. Odigrali so več takih tekem kot mi. Naša ekipa se na take tekme še privaja,“ se izkušeni Jandrić zaveda, kje se je delala razlika. Ekipa za svoj razvoj potrebuje čas.

DELI NA