Licenčni seminar PRO / A 2016

LICENČNI SEMINAR PRO/A 2016

PREDAVANJA:

Mag. Willie Ruttensteiner
RAZVIJATI IGRO

Športni direktor OFB od leta 2002 vodi razvojni program avstrijskega nogometa. Program "Avstrijska pot", ki ga je izvajala nogometna zveza Avstrije v tesnem sodelovanju s klubi, trenerji, fakultetami, regijami in državo, se je izvajal od leta 2003.

Predavanje..

MILAN MIKLAVIČ
Model igre mlajših reprezentanc

Direktor mlajših reprezentanc Slovenije pri NZS vodi in koordinira program dela mlajših selekcij. Uvodno predavanje je služilo kot uvod v praktični prikaz, ki se je odvijal na igrišču z reprezentanco U16.

Predavanje..
Video...

MATJAŽ JAKLIČ
ORGANIZACIJSKA SHEMA DELOVANJA MLAJŠIH REPREZENTANC

Vodja tehničnega sektorja NZS je predstavil organizacijsko shemo dela mlajših reprezentanc, v kateri je izpostavil smernice razvoja dela v mladih reprezentancah.

Predavanje..
Video...

MILAN MIKLAVIČ
PRINCIPI DELOVANJA IGRALCEV

Direktor mlajših reprezentanc je predstavil model igre mlajših reprezentanc, ki ga selektorji izvajajo na pripravah reprezentanc.

Predavanje..

DR. IGOR JUKIĆ
TAPERING V NOGOMETU

Predavanje dekana in predavatelja na Fakulteti za šport v Zagrebu je bilo namenjeno pripravi športnika, da doseže želeno športno formo v želenem času. 

Predavanje..

KONDICIJSKA PRIPRAVA V ZIMSKEM PRIPRAVLJALNEM OBDOBJU

Predavanje..
Video...

OLIVER BOGATINOV
ANALIZA IGRE NASPORTNIKA IN IZBIRA TAKTIKE

Predavatelj je predstavil analizo kot proces razbijanja kompleksnih zadev v manjše dele z namenom boljšega razumevanja nogometne igre.

Predavanje..
Video...

DR. MATEJ TUŠAK
PSIHOLOŠKI DEJAVNIKI USPEHA

Strokovnjak na področju športne psihologije o tem, kaj zagotavlja uspeh, o postavljanju ciljev, nadzoru in rešitvah, pomembnosti timskega dela ter o tem, kaj vse je potrebno postoriti za uspešno mentalno pripravo športnika.

Predavanje..
Video...

DR. SRDJAN ĐORĐEVIČ
POMEN HITROSTI IN POSPEŠEVANJA V NOGOMETNI IGRI

Predavanje temelji na znanstvenih in praktičnih izkušnjah strokovnjaka, ki se že vse življenje ukvarja s hitrostjo.

Predavanje..
Video...

MATJAŽ VOGRIN, DR. MED.
POŠKODBE MIŠIC NOGOMETAŠEV

Vogrin je vrsto let zdravnik naše A nogometne reprezentance, v stroki pa poznan kot velik strokovnjak, ki se ukvarja tudi z raziskovalnim delom in poškodbami športnikov.

 

 

 

DELI NA