Datum od
Datum do

19.04.2021 | Futsal ženska A reprezentanca
Zbrala se bo ženska futsal reprezentanca
„Naš cilj je, da zgradimo čim bolj kvalitetno reprezentanco. Prepričan sem, da bodo novinke dale novo kvaliteto tej ekipi. Želimo se uigrati in pripravljeni pričakati kvalifikacije. Smo pa ostali brez Lare D´Amato, ki si je v nedeljo zlomila nos. Na tem mestu ji želimo hitro okrevanje,“ je pred zborom povedal selektor Dejan Kramberger.
20.10.2020 | Futsal ženska A reprezentanca
Zbrala se bo ženska futsal reprezentanca
V soboto, 24.10., se bo vnovič zbrala ženska futsal reprezentanca. Selektor Dejan Kramberger, ki bo tudi v nadaljevanju vodil izbrano vrsto, je obelodanil seznam igralk, na katere računa.
13.02.2020 | Futsal ženska A reprezentanca
Žreb članicam namenil skupino na Hrvaškem
V Nyonu na sedežu Uefe, evropske nogometne zveze, je bil opravljen žreb kvalifikacij za evropsko prvenstvo ženskih članskih futsal reprezentanc. Slovenija bo igrala na Hrvaškem.
13.02.2020 | Futsal ženska A reprezentanca
V pričakovanju žreba kvalifikacij za Euro 2021
Na sedežu evropske nogometne zveze Uefa je vse nared za današnji žreb (pred)kvalifikacij za evropsko prvenstvo članic, ki bo na sporedu leta 2021. Uefa je obelodanila, da bo v kvalifikacijah sodelovalo 24 držav.
20.01.2020 | Futsal ženska A reprezentanca
Za članicami prva akcija v letu 2020
Minuli vikend so z delom nadaljevale futsal reprezentantke, ki so se zbrale na Štajerskem in pod taktirko selektorja Dejana Krambergerja opravili štiri treninge. To je bila prva akcija v letu 2020, ki prinaša tudi kvalifikacije za evropsko prvenstvo.
11.01.2020 | Futsal ženska A reprezentanca
Prihodnji teden nov zbor ženske futsal reprezentance
Leto obeležuje nov kvalifikacijski ciklus za uvrstitev na EP 2021. Selektor Dejan Kramberger je obelodanil seznam igralk, na katere računa prihodnji vikend na pripravah na Štajerskem.
08.12.2019 | Futsal ženska A reprezentanca
V drugo pokazale bistveno več
Za razliko od sobote so tokrat varovanke selektorja Dejana Krambergerja pokazale precej več, predvsem pa so popravile pristop in zbranost v igri. Svoje delo je dobro opravila tudi vratarka Valentina Tuš.
07.12.2019 | Futsal ženska A reprezentanca
Poljska slavila na uvodni tekmi
Slovenska ženska članska reprezentanca je v mestu Torun odigrala svojo 15. uradno tekmo, zmaga pa je ostala na Poljskem, domačinke so bile boljše s 7:2. Gola za Slovenijo sta prispevali Rebeka Bačar in Lara D´Amato.
05.12.2019 | Futsal ženska A reprezentanca
V soboto in nedeljo proti Poljski
Slovenska ženska članska reprezentanca bo odigrala 15. uradno tekmo, uvodoma se je na mednarodni sceni predstavila 14. maja 2018 na gostovanju na Slovaškem. Prvi zadetek v zgodovini za slovensko žensko vrsto je dosegla Anja Ložar (14.5. 2018). Tanja Vrabel je s sedmimi zadetki prva strelka, sledi ji Sergeja Kos (7).
22.11.2019 | Futsal ženska A reprezentanca
Ženska futsal reprezentanca na Poljsko
Pred žensko futsal reprezentanco Slovenije sta dve novi preizkušnji. Tokrat se odpravljalo na gostovanje na Poljsko, kjer se bodo v Toruńu (7.12.) in v Unisławu (8.12.) pomerile z domačo reprezentanco. Selektor Dejan Kramberger je obelodanil seznam igralk, na katere računa.
06.11.2019 | Futsal ženska A reprezentanca
Pokazale več kot dan poprej v Kidričevem
Slovenija in Španija sta v Celju odigrali še drugo zaporedno prijateljsko tekmo. V Celju je bilo 0:7 za evropske prvakinje.
05.11.2019 | Futsal ženska A reprezentanca
Po najboljših močeh parirale evropskim prvakinjam
Uvodoma so bile aktualne evropske prvakinje boljše s končnim rezultatom 0:11. Jutri se bosta ekipi pomerili še v Celju, tekma se začne ob 18.30.
05.11.2019 | Futsal ženska A reprezentanca
Danes v Kidričevem, jutri v Celju
„Dekleta so dobro pripravljena, v ekipi vlada dobro razpoloženje. Vse igralke se zavedajo težavnosti tekme, a vedo, da proti Španiji ni kaj izgubiti. Odločno gremo v tekmo,“ ob tej priložnosti pove selektor Dejan Kramberger.
04.11.2019 | Futsal ženska A reprezentanca
Evropske prvakinje trenirale v Podčetrtku
V torek in sredo se v Sloveniji obeta nov športni presežek. V torek in sredo se bo naša ženska futsal reprezentanca pomerila s Španijo, aktualnimi in prvimi evropskimi prvakinjami.
03.11.2019 | Futsal ženska A reprezentanca
Proti evropskim prvakinjam v Kidričevem in Celju
V Kidričevem in v Celju je vse pripravljeno za spektakel: v torek in sredo bo ženska futsal reprezentanca igrala proti Španiji, aktualnim evropskim prvakinjam. Tekmo iz Kidričevega boste lahko spremljali tudi v neposrednem prenosu na spletni strani www.futsal.si.
26.10.2019 | Futsal ženska A reprezentanca
V pričakovanju tekme z evropskimi prvakinjami
panke prihajajo v Slovenijo v začetku novembra, ko se bodo 5. novembra ob 19.00 uri v Kidričevem in dan kasneje v Celju (18.30) pomerile z našo izbrano vrsto. Selektor Dejan Kramberger bo igralke zbral v nedeljo, 3. novembra, danes pa obelodanjamo seznam igralk, na katere računa.
19.10.2019 | Futsal ženska A reprezentanca
Z žensko reprezentanco tudi Dejan Kraut
Danes se je zbrala ženska futsal reprezentanca Slovenije, ki bo do jutri vadila v Mariboru in okolici, v prvem tednu novembra pa jo čakata tekmi proti evropskim prvakinjam Španiji, ki prihaja v Slovenijo.
13.10.2019 | Futsal ženska A reprezentanca
Zbrala se bo ženska futsal reprezentanca
Ženska futsal reprezentanca Slovenije nadaljuje s svojim delom in razvojem. Prihodnji vikend se bo zbrala članska vrsta, ki jo vodi selektor Dejan Kramberger, ki je razkril seznam igralk za priprave v Mariboru.
05.08.2019 | Futsal ženska A reprezentanca
S slovenskim pridihom tudi v prvi italijanski ligi
Nova futsal sezona prinaša nove izzive tudi za slovensko reprezentantko 25-letno Laro D´Amato, ki se seli v elitno italijansko ligo v tabor Firence.
31.05.2019 | Futsal ženska A reprezentanca
Z zmago sklenile turnir v Srbiji
Ženska futsal reprezentanca je z zmago proti Slovaški (4:2) sklenila mednarodni turnir v Srbiji. Tanja Vrabel je k uspehu prispevala dva zadetka, Vanja Tanšek in Lara D´Amato po enega. Pred tem je Slovenija priznala premoč Srbiji (3:5) in Češki (0:6).
1
2
3
4
5

DELI NA