Datum od
Datum do

01.10.2022 | Futsal ženska A reprezentanca
Še druga zmaga v dveh dneh
Ženska futsal reprezentanca je tudi na drugi pripravljalni tekmi premagala Češko. Danes je dva gola k zmagi dodala Anja Ložar, enega pa Maja Zajc, tekma se je končala z rezultatom 3:1. To je bil zadnji in zelo uspešen test reprezentance pred skorajšnjimi kvalifikacijami za EP 2023.
30.09.2022 | Futsal ženska A reprezentanca
Slovenija premagala Češko
Ženska futsal reprezentanca je na prvi od dveh pripravljalnih tekem v gosteh s 3:1 porazila Češko. Anja Žvokelj je dosegla dva gola, Ines Ermenc enega, druga tekma bo jutri dopoldan.
30.09.2022 | Futsal ženska A reprezentanca
Na Češko po korak naprej
„Dosedaj smo imeli štiri, pet, morda šest igralk, ki so lahko delno spremljale tempo tekme, potem smo padli. Sedaj smo ta nabor igralk razširili, to je sedaj dodana vrednost. Zagotovo bomo lahko več tekli in dlje spremljali in bili posledično tudi enakovredni,“ pred testom s Češko razmišlja selektor Adamič.
24.09.2022 | Futsal ženska A reprezentanca
Znan seznam futsal članic za Češko
Ženska futsal reprezentanca bo pred odhodom na kvalifikacijski turnir za uvrstitev na evropsko prvenstvo odigrala še dve zahtevni tekmi. Varovanke selektorja Draga Adamiča prihodnji teden potujejo na Češko, kjer se bodo pomerile z domačinkami.
12.09.2022 | Futsal ženska A reprezentanca
Znan seznam futsal reprezentance
Še prej čaka izbranke selektorja Draga Adamiča nekaj treningov in prijateljski tekmi z reprezentanco Češke v gosteh. Najprej pa krajše priprave v Mariboru, oziroma Spodnjemu Dupleku. Čez dva tedna Slovenija potuje na Južno Moravsko, kjer se bo dvakrat pomerila s Češko, ki si je neposredno zagotovila mesto v kvalifikacijah za EP.
18.07.2022 | Futsal ženska A reprezentanca
Dvakrat proti Češki
Članice se bodo zbrale med 16. in 18.9., ko bodo opravile prvi zbor v novi sezoni. Temu bo dva tedna sledil novi zbor, ki pa bo vseboval dve tekmi. Slovenija potuje na Južno Moravsko, kjer se bo dvakrat pomerila s Češko, ki si je neposredno zagotovila mesto v kvalifikacijah.
15.05.2022 | Futsal ženska A reprezentanca
Po uspehu v Litvi na Portugalsko
Slovenija napreduje kot ena od treh zmagovalk turnirjev, oktobra (kvalifikacije bodo med 18. in 23.10. 2022) reprezentanca selektorja Draga Adamiča potuje na Portugalsko, v skupini pa bodo ob domačinkam še Italija in Belorusija.
12.05.2022 | Futsal ženska A reprezentanca
Po zmagi nad Kazahstanom že v 2. krogu kvalifikacij
Varovanke selektorja Draga Adamiča so na drugi tekmi z 11:1 premagale Kazahstan. Petek je na turnirju prost dan, v soboto pa jih čaka tekma z domačinkami, ki pa so s 7:2 klonile proti Bosni in Hercegovini.
11.05.2022 | Futsal ženska A reprezentanca
Kvalifikacije začele z zmago
V Litvi so se začele kvalifikacije za EP 2023. Naša ženska futsal reprezentanca je na prvi tekmi s 3:1 premagala Bosno in Hercegovino, gola sta dosegli Maša Novak in Sergeja Kos, en gol so si tekmice zabile same. Jutri se bo Slovenija pomerila s Kazahstanom (15.00).
11.05.2022 | Futsal ženska A reprezentanca
Najprej proti Bosni in Hercegovini
»Obetamo si tri zmage, želimo osvojiti 1. mesto in nadaljevati kvalifikacije. Imamo malce prenovljeno ekipo. Igralke smo zbrane z vseh vetrov, vsaka ima svoje kvalitete. Čeprav je bilo prvenstva konec, smo nadaljevale s treningi,« nadaljuje Sergeja.
10.05.2022 | Futsal ženska A reprezentanca
Odločno v 1. tekmo kvalifikacij
V sredo z nastopi in tekmami v Litvi na predkvalifikacijah za EP 2023 začenja naša ženska futsal reprezentanca. Varovanke selektorja Draga Adamiča se bodo jutri ob 15. uri pomerile z ekipo Bosne in Hercegovine.
09.05.2022 | Futsal ženska A reprezentanca
S srčnostjo in taktično disciplino po uspeh v Litvo
V konkurenci Litve, BiH in Kazahstana se bo borila za 1. mesto in napredovanje v glavni del kvalifikacij, kamor pelje tudi najboljše 2. mesto v eni od treh predkvalifikacijskih skupin.
30.04.2022 | Futsal ženska A reprezentanca
Članice v pričakovanju predkvalifikacij v Litvi
Pred žensko futsal reprezentanco je velik izziv. V maju se bodo skozi predkrog kvalifikacij za EP2023 poizkušale uvrstiti v glavni krog le teh in si priigrati priložnost uvrstitve na EP 2023. Kvalifikacijski turnir bodo naše reprezentantke odigrale na turnirju v Litvi.
21.04.2022 | Futsal ženska A reprezentanca
Na generalki s polovičnim uspehom
Naša ženska futsal reprezentanca je z zmago (3:2) in porazom (7:1) proti Slovaški sklenila trodnevno akcijo. Na prvi tekmi je Slovenija kljubovala gostjam, na drugi pa ob številnih menjavah, ki jih je opravil selektor Drago Adamič, ni bilo temu tako.
20.04.2022 | Futsal ženska A reprezentanca
Uvodoma boljše od Slovaške
Naša ženska futsal reprezentanca je dobila prvo od dveh pripravljalnih tekem proti Slovaški, 3:2 je bilo v Podčetrtku, ko je prvič na klopi sedel selektor Drago Adamič. Za Slovenija sta zadeli Ines Ermenc in Anja Žvokelj, ekipi sta dosegli tudi vsaka po en avtogol.
20.04.2022 | Futsal ženska A reprezentanca
Slovaška test pred odhodom na Baltik
»Premora ne bo, danes in jutri nas čakata dve tekmi proti Slovaški. Počitka ne bo, trenirali bomo do maja, da bomo dobro pripravljene na turnir v Litvi, kamor gremo po zmago in napredovanje,« v luči priprav in pogleda proti turnirju na Baltiku pove Sergeja Kos.
19.04.2022 | Futsal ženska A reprezentanca
Zadnji test pred predkvalifikacijami za EP
Danes se bo zbrala ženska futsal reprezentanca, ki jo jutri in v četrtek v Podčetrtku čakata dve tekmi proti Slovaški. Obe ekipi se pripravljata na predkvalifikacije za EP 2023, zato bosta tekmi obema ekipama še kako koristili.
11.04.2022 | Futsal ženska A reprezentanca
Dvakrat s Slovaško, znan razpored kvalifikacij
Pred žensko futsal reprezentanco je nov cikel krajših priprav pred majskim odhodom na predkrog kvalifikacij za uvrstitev na EP2023. Zadnji test pred odhodom bosta dve prijateljski srečanji proti reprezentanci Slovaške. Tekmi se bosta odigrali v Podčetrtku – 20.4. (ob 17.30) in 21.4. (16.00).
07.04.2022 | Futsal ženska A reprezentanca
Dvakrat proti Slovaški
V tem mesecu novi dve tekmi čakata žensko futsal reprezentanco, ki bo prihodnji mesec nastopila v predkvalifikacijah za evropsko prvenstvo. Varovanke selektorja Draga Adamiča se bodo 20.4. in 21.4. dvakrat pomerile s Slovaško, ki se takisto pripravlja na predkvalifikacije.
07.03.2022 | Futsal ženska A reprezentanca
Na priprave z mislijo na turnir v Litvi
Pred žensko futsal reprezentanco je nov cikel krajših priprav, ki jih bodo opravile v Mariboru. Selektor Drago Adamič je obelodanil seznam igralk, na katere računa. Te priprave bodo že sodile v sklop priprav na predkvalifikacije za evropsko prvenstvo, ki bo leta 2023.
1
2
3
4
5
6

DELI NA