Datum od
Datum do

08.12.2018 | Državne futsal lige
Ptujčani z rekordno zmago
Uvodna tekma 10. kroga 2. SFL je pripadla Ajdovcem, ki so z 9:2 slavili zmago v Velikih Laščah. Soboto je obeležila visoka zmaga Ptujčanov, ki so v Oplotnici slavili zmago s 13:1, kar je najvišja zmaga v tej sezoni v 2. SFL. Thomas Pihler je prispeval štiri zadetke za Ptujčane.
02.12.2018 | Državne futsal lige
Prvakinje od 1:4 do 5:4
Ekipa KMN Cerkvenjaka je povedla prek Mateje Arnuš (ob dosegi zadetka se je poškodovala) in Sandre Štumberger 0:2 in tudi sebi v prid odločila polčas. Celjanke so se predramile v nadaljevanju. V 27. minuti je Sergeja Kos znižala na 1:2, Anja Ložar je v 35. izenačila na 2:2, dilemo okoli zmage pa je v 39. minuti rešila Sergeja Kos.
02.12.2018 | Državne futsal lige
Po remiju v Zagorju Ptujčani spet vodijo
Izvrstno tekmo smo spremljali, prvič tudi v videoprenosu, v Zagorju, kjer so sta se ekipi ŠD Mlinše in KMN Tomaž Šic bar razšla s 4:4. Z avtogolom Nika Smrkolja so gostje povedli. Med 19. in 29. minuto so bili za svoj trud in pobudo nagrajeni domačini, ki so z goloma Marka Povšeta in Marka Ceglarja ušli na 3:1.
29.11.2018 | Državne futsal lige
Prvi prenos tekme velik motiv tudi za ŠD Mlinše
„Vemo, da nas čaka zahtevno delo. Gostje imajo kvalitetno ekipo, to se vidi na prvenstveni lestvici. So eden od dveh favoritov za naslov,“ nadaljuje Dolinšek, ki poudari, da so se cel teden pripravljali na sobotno tekmo. „Pretiranih skrivnosti ni: agresivna obramba in potrpežljiv napad sta naša aduta. Nekaj pa ne bomo povedali, bomo še kaj skrili za tekmo,“ Dolinšek o tem, kako odigrati proti ekipi KMN Tomaž Šic bar.
28.11.2018 | Državne futsal lige
Prvi prenos 2. SFL: KMN Tomaž po zmago v Zagorje
Medtem ko je spremljanje tekem 1. SFL na spletu, postala že dobro utečena praksa, pa zdaj prihaja še videoprenos tekme 2. SFL. To soboto, 1.12., od 20.00 dalje. S kamerami bomo v Zagorju, kjer domače tekme igra drugoligaš ŠD Mlinše, v goste pa bo prišla zasedba KMN Tomaž Šic Bar.
26.11.2018 | Državne futsal lige
Pet golov dovolj za zmago
KMN Slovenske gorice ostajajo na vrhu Ženske futsal lige. Tudi po 8. krogu imajo popoln izkupiček, tokrat so odpravile zasedbo ŽNK Celje. Mestni derbi je pripadel ŽNK Vrhnika.
25.11.2018 | Državne futsal lige
Derbi prinaša že 25. medsebojno tekmo
Zadnja nedelja je rezervirana za ženski futsal, na sporedu pa sta kar dva derbija. Vodilni vrsti ŽNK Slovenske gorice in ŽNK Celje se bosta pomerili v Voličini, mestni obračun pa je na Vrhniki.
25.11.2018 | Državne futsal lige
Ajdovci prizadejali prvi poraz Ptujčanom
Primorci so sanjsko začeli tekmo - Goran Marković je do 18. minute dosegel tri gole in s 3:0 postavil rezultat prvega polčasa. To je zdramilo goste, ki so do 33. minute poravnali na 3:3. Med 38. in 40. minuto pa so na svoj račun spet prišli domači gledalci. Ajdovci so zabili še tri gole in Ptujčanom prizadejali sploh prvih poraz v sezoni.
23.11.2018 | Državne futsal lige
Uvodoma v Sodražici, vodilni v Ajdovščini
Ob pogledu na tabelo je jasno, da je Kebelj tekmec, ki ga lahko premagajo. KMN Tomaž Šic bar se bo želel vsaj za 24 ur poravnati točkovno z vodilno ekipo lige FC Hiša daril Ptuj (jutri gostujejo v Ajdovščini). Ljutomerčani bodo morali za to ugnati KMN Miklavž TBS Team24, ki pa išče pot v zgornji dom tabele.
21.11.2018 | Državne futsal lige
Iz Zagorja prvi prenos 2. SFL v zgodovini
V 2. SFL letos nastopa 10 ekip, za katerimi je osem krogov, v petek se začenja deveti, prihodnji teden pa deseti. Ki pa bo dobil dodaten pečat. Prvič v zgodovini 2. SFL bomo prenašali eno od tekem. S kamerami bomo v Zagorju, kjer domače tekme igra drugoligaš ŠD Mlinše, v goste pa bo prišla zasedba KMN Tomaž Šic Bar.
19.11.2018 | Državne futsal lige
Pred derbijem Celjanke na 2. mesto
Sedmi krog Ženske futsal lige je prinesel spremembo na lestvici. ŽNK Celje in ŽNK Vrhnika sta se v Celju pomerila za 2. mesto. Zmaga je ostala v Celju, ki se je povzpelo na 2. mesto, Vrhničanke so sestopile na tretje.
11.11.2018 | Državne futsal lige
ŽNK Vrhnika do 3. zmage, Celjanke z reprezentančnim dvojcem
Vrhničanke so pri treh zmagah, to pot so bile s 5:2 boljše od pete uvrščenega ŽNK Cerkvenjaka. Prvi in zadnji gol so dosegle gostje, a je bilo to premalo za kaj več kot poraz 2:5. V domači vrsti se je s tremi goli izkazala Tina Jesenovec.
10.11.2018 | Državne futsal lige
Tri točke za Kixe, Dobrepolje in ŠD Mlinše
Vodilni dvojec 2. SFL je v petek zvečer zabeležil novi zmagi. Ptujčani so doma z 8:2 premagali ŠD Extrem, s štirimi goli se je izkazal Aleš Vrabel. KMN Tomaž Šic bar je gostoval v Velikih Laščah in prišel do suverene zmage, 11:4 je bilo. V soboto so na sporedu tri tekme.
09.11.2018 | Državne futsal lige
Vodeči dvojec 2. SFL že nocoj
„Prvenstvo se odloča prav na vsaki tekmi. Vidimo, da bodo rivali s Ptuja zelo težko izgubili katero tekmo, kar pomeni, da moramo mi zmagovati vse tekme in jih potem pričakamo v Ljutomeru, kjer je možno marsikaj,“ v imenu KMN Tomaž Šic bar pove Urban Goričan, ki tokrat z ekipo gostuje v Velikih Laščah.
04.11.2018 | Državne futsal lige
Prvakinje do 4. zmage, Siliko slavil prvič
Kljub temu so se danes na Notranjskem veselili treh točk. V tekmi poprej, kot je bila zgoraj omenjena, je Siliko doma s 3:1 porazil ŽNK Cerkvenjak. Ana Marija Fras je z golom v 4. minuti poskrbela za vodstvo gostij, Rebeka Bačar pa s svojim letošnjim sedmim golom za izenačenje v 18. minuti. Asja Al Nawas Bedenčič in Marika Prošek sta zadeli za prve letošnje tri točke.
04.11.2018 | Državne futsal lige
Dvojni ŽFL spored na Vrhniki
S tekmami 5. kroga se nadaljuje tudi Ženska futsal liga, dvojni program pa je danes na Vrhniki. Najprej Siliko gosti ŽNK Cerkvenjak, potem pa še ŽNK Vrhnika KMN Slovenske gorice, prosta pa je zasedba ŽNK Celje.
03.11.2018 | Državne futsal lige
Po preobratu točke v Miklavž
ŠD Mlinše so v prvi petkovi tekmi s 3:2 porazile Velike Lašče. Extrem Sodražica je bil doma s 6:4 boljši od ajdovskih Kixov.KMN Tomaž Šic bar je z devetimi goli napolnil mrežo Keblja, vodil FC Hiša daril Ptuj pa se z zmago vrača iz Velikih Lašč, kjer domače tekme igra FK Dobrepolje.
02.11.2018 | Državne futsal lige
V Velikih Laščah nov test za vodilne Ptujčane
Petek in sobota bosta tudi v znamenju 2. SFL, kjer se igra 6. krog. Vodilni FC Hiša daril Ptuj odhaja v Velike Lašče na gostovanje k Dobrepolju, Kebelj pa prvo točko išče v Ljutomeru. Extrem gosti Kixe, jutri pa Dlan Logatec KMN Miklavž.
29.10.2018 | Državne futsal lige
Prva točka za ŽNK Cerkvenjak
S tekmama v Voličini in Benediktu se je po tednu dni premora nadaljevalo državno prvenstvo članic. V Ženski futsal ligi je do nove zmage prišla ekipa KMN Slovenske Gorice, medtem ko se je obračun med ŽNK Cerkvenjak in ŽNK Celje končal z delitvijo točk.
27.10.2018 | Državne futsal lige
Do treh točk še Kix in Dlan
Tekma na Ptuju je bila dinamična. Domači so povedli, prvi strelec lige Darijo Dragosavac je poravnal na 1:1, potem je dva gola prispeval Aleš Vrabel. Ptujčani so ušli na 5:1, tekla je 30. minura. Gostje so do 36. minute dosegli štiri gole, domačo zmago je potrdil kapetan Thomas Pihler.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
15
16
17

DELI NA