Datum od
Datum do

08.10.2022 | Državne futsal lige
KMN Slovenske gorice in ŽNK Celje na vrhu
Končan je 3. krog Ženske futsal lige, kjer je tokrat najvišjo zmago dosegla ŽNK Vrhnika. Krog domačih ekip so sklenile ekipe ŠD Extrem, ŽNK Celje in KMN Slovenske gorice.
01.10.2022 | Državne futsal lige
Remi v Ribnici
Za nami je tudi uvodna tekma 2. kroga 2. SFL. V Ribnici sta se domača in gostujoča ekipa KMN Miklavž TBS Team24 razšla z delitvijo plena, 4:4 je bilo.
25.09.2022 | Državne futsal lige
Za konec še ŠD Košana in ŽNK Vrhnika
V soboto se je začel, v nedeljo pa se je sklenil 2. krog Ženske futsal lige. Prvo tekmo sezone sta odigrali ekipi ŽNK Cerklje Šenčur in ŽNK Celje, tako ŽNK Cerklje kot FK Lukovica pa sta odigrali prvo tekmo doma. Zmagi in po tri točke pa so šle v goste, v nedeljo pa so se novuh treh točk veselile igralke ŠD Košana, do prve zmage je prišla Vrhnika. 
24.09.2022 | Državne futsal lige
Najprej ŠD Extrem, zdaj še Kix Ajdovščina
V petek so s sezono začeli tudi drugoligaši. Prvi gol sezone v 2. SFL je dosegel Mitja Gros, a to ni bilo dovolj za uspeh njegove ekipe KMN Miklavž TBS Team 24 na gostovanju v Sodražici. Sobotna tekma je pripadla Ajdovcem.
24.09.2022 | Državne futsal lige
Danes in jutri 2. krog Ženske futsal lige
Danes se začenja, jutri pa se bo sklenil 2. krog Ženske futsal lige. Prvo tekmo sezone bosta odigrali ekipi ŽNK Cerklje Šenčur in ŽNK Celje.
23.09.2022 | Državne futsal lige
Začeli v U19, v soboto še v U17
S tekmami 1. kroga tekmovanja mladih se je začela sezona v kategoriji U19, ta vikend pa so na sporedu tudi uvodne tekme tekmovanja mladih U17.
23.09.2022 | Državne futsal lige
Drugoligaši pogledujejo proti 1. SFL
Danes s sezono začenjajo tudi drugoligaši. Nocoj bo tekma v Sodražici, kjer domači ŠD Extrem gosti KMN Miklavž TBS Team 24. Jutri Ajdovci doma gostijo Postojnčane. Prosta je ekipa NK Ribnice, tik pred začetkom tekmovanja je izstopila ekipa Olimpije.
21.09.2022 | Državne futsal lige
V petek štart sezone brez Olimpije
V petek se bo začela nova sezona 2. SFL, v tekmovanje se je prijavilo šest ekip. To so Olimpija, NK Ribnica, ŠD Extrem, KMN Miklavž TBS Team24, Kix Ajdovščina in MNK Proteus Postojna. V petek in soboto bi morale biti na sporedu tri tekme, a bosta le dve.
16.09.2022 | Državne futsal lige
ŠD Extrem v sezono z novim trenerjem
Po pripravljalnem delu sezone pod vodstvom Mitje Jonteza vodenje članske ekipe v Športno društvo Extrem prevzema Nik Jelić, ki je z igralci v tem tednu že opravil treninge, so sporočili iz drugoligaša iz Sodražice.
11.09.2022 | Državne futsal lige
Do zmag še ŠD Košana in KMN Slovenske gorice
Prva tekma 10. sezone Ženske futsal lige je prinesla prvo zmago novinkam ekipi FK Lukovica. Nedelja je pripadla domačinkam: ŠD Košana in KMN Slovenske novice sta upravičili vlogo favoritinj. Tekma med ŽNK Celje in ŽNK Cerklje je bila preložena. 2. krog bo na sporedu 24. in 25.9.
09.09.2022 | Državne futsal lige
Ob jubileju nov rekord
S tekmo v Sodražici se bo začela 10. jubilejna sezona Ženske futsal lige, v kateri bo igralo rekordno število klubov. Kar osem zasedb bo štelo tekmovanje, kjer bo naslov branila ekipa ŽNK Celje. Članice se bodo merile tudi v pokalu, kjer so bile na lanskoletni premieri najboljše igralke KMN Slovenske gorice.
07.09.2022 | Državne futsal lige
Zadnji test pred 10. jubilejno sezono
V soboto, 10. septembra, se bo začela 10. sezona Ženske futsal lige. V tekmovanju se bo merilo rekordno število ekip, kar osem se jih je prijavilo v tekmovanje, ki ga vodi Nogometna zveza Slovenije. Minulo soboto so štirje klubi v Sodražici odigrali pripravljalni turnir.
06.09.2022 | Državne futsal lige
Z novim trenerjem v 25. člansko sezono
V sredo je futsal ekipa Kix iz Ajdovščine pričela s pripravami na novo sezono. Prihaja tudi do spremembe na mestu glavnega trenerja, to postaja dolgoletni vratar Emil Djukić, so sporočili iz kluba.
21.08.2022 | Državne futsal lige
Veselijo se premierne sezone v Ženski futsal ligi
Za FK Lukovica bodo igrale Tina Bučar, Monika Drobnič, Kaja Kavčič, Marika Prošek, Neža Razpotnik, Karmen Ulbin, Ana Černelič, Maruša Jereb, Manca Jereb, Tija Vrhovnik, Azra Ahmetović, Nuša Babnik, Manca Duščak, Ana Golob, Klara Rahne in Taja Vrhovnik.
16.08.2022 | Državne futsal lige
Prvakinje opravile prvi trening
Trener Drago Adamič je včeraj, v ponedeljek, zbral svoje varovanke. Ekipa pa je pred nadaljevanjem doživela nekaj sprememb. Poslovili sta, končali kariero, Klementina Mavhar in Mateja Vojsk. Zaradi študijskih obveznosti v novi sezoni v dresu Celja ne bo Kaje Benedik.
15.08.2022 | Državne futsal lige
Znani sestavi lig U15 in U13, v torek žreb
V tekmovanju U15 bodo ekipe deljene na vzhod in zahod. V zahodnem delu bodo sezono začeli FK Dobrepolje, KMN Bronx Škofije, ŠD Extrem, NK Proteus Postojna, Futsal Olimpija, NK Ribnica, Siliko Vrhnika in KMN Oplast Kobarid. Na vzhodu bodo igrali KMN Miklavž, KMN Meteorplast Šic bar 1, Fustal klub Dobovec, KMN Slovenske gorice, KMN Meteorplast Šic bar 2 in KMN Sevnica.
12.08.2022 | Državne futsal lige
Novinci v drugoligaški konkurenci
„Jure Kordiš, Matej Gregorič in Cveto Žagar so prišli do mene in me nagovorili, da bi radi še nekaj odigrali,“ trener Lado Grgurič pojasni, kako se je v Ribnici v minulih mesecih začela odvijati članska futsal zgodba.
12.08.2022 | Državne futsal lige
Mitja Jontez bo vodil ŠD Extrem
„Vodstvo, igralci in trenerji se za opravljeno delo s člansko ekipo zahvaljujemo dosedanjemu članskemu trenerju Srđanu Đorđeviću. Veseli smo, da bo še naprej sodeloval z nami in svoje znanje prenašal na mlajše generacije igralcev in trenerjev,“ so še dodali v ŠD Extrem.
08.08.2022 | Državne futsal lige
Pozornost mladim, veselijo se lige osmih
Na novo sezono Ženske futsal lige, v ekipi bo osem zasedb, se od sredine julija pripravljajo tudi v ekipi ŠD Extrem. Ekipo bo še naprej vodil trenerski dvojec Robert Lah in Sandi Šivec, ki sta skupaj s kapetanko Barbaro Lah pridobila licenco za trenerja.
28.07.2022 | Državne futsal lige
Po žrebu parov ŽFL, 2. SFL in tekmovanj mladih U19 in U17
Danes so bili opravljeni žrebi tekmovanj Ženske futsal lige, 2. SFL in tekmovanja mladih U19 in U17.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
30
31
32

DELI NA