Razpisani tečaji

Ste se zaradi takšnih ali drugačnih okoliščin morali posloviti od aktivnega igranja nogometa, a si kljub temu želite ostati del tega izjemnega športa? Vas je morda od nekdaj zanimalo delo nogometnih sodnikov, a niste vedeli, kako postati eden izmed njih? Zdaj imate priložnost bolje spoznati njihovo delo in postati eden oziroma ena izmed njih. Sodniške vrste namreč potrebujejo okrepitve.

Društvo nogometnih sodnikov Gorenjske Kranj začenja v četrtek 5. januarja 2023 ob 18. uri  tečaj za nove potencialne sodnike in sodnice v tretjem največjem slovenskem mestuna sedežu MNZ Gorejska, Planina 3, 4000 Kranj. Več informacij: Ivan Žunič (051-342-142) ali po emailu zunic.ivan@gmail.com in dnsg@mnzgkranj.si.

Medobčinsko društvo nogometnih sodnikov Nova Gorica v torek 10. januarja 2023 organizira tečaj za potencialne nove sodnike. Dobrodošli so vsi kandidati in kandidatke, ki imajo strast do nogometne igre, želijo uveljavljati Pravila nogometne igre in objektivno presojati situacije na nogometnih igriščih.

Za vse dodatne informacije in podrobnosti glede prijave pokliči na 041-690-187 (Borut) ali se prijavi preko e-maila; mdns.novagorica@gmail.com.

Medobčinsko društvo nogometnih sodnikov Ptuj organizira brezplačni tečaj za nove sodnike in sodnice s čimer bi povečali število sodnikov za sojenje v številnih tekmovanjih. V sodniške vrste vabi fante in dekleta, stare in mlade. Vsi zainteresirani kandidati naj prijave na sodniški tečaj s kratkim življenjepisom posredujejo na e-mail naslov: jernejflajsman@gmail.com ali info@mdns-ptuj.si. Za več informacij vam je na voljo Roman Glažar na tel. 041-669-686.

Društvo nogometnih sodnikov Ljubljana v marcu 2023 na Gimnaziji Šiška, Aljaževa ulica 32 v Ljubljani organizira brezplačni tečaj za nove sodnike in sodnice s čimer bi povečali število sodnikov za sojenje v številnih tekmovanjih. V sodniške vrste vabijo fante in dekleta, stare in mlade. Vsi zainteresirani kandidati naj prijave na sodniški tečaj s kratkim življenjepisom posredujejo na e-mail naslov: leon.kolenc@gmail.com ali dnslj@siol.com. Za več informacij vam je na voljo Leon Kolenc na tel. 051-369-068.

Medobčinsko društvo nogometnih sodnikov Celje organizira brezplačni tečaj za nove sodnike in sodnice. Če imaš rad nogomet in bi se rad preizkusil kot nogometni sodnik te vabijo, da se udeležiš informativnega sestanka v prostorih MNZ Celje-Ulica XIV. divizije 14, 3000 Celje. Pošlji prošnjo ter kratek življenjepis in sicer na e-mail naslov denis.halilovic@telemach.siVse dodatne informacije pa lahko dobite pri vodji strokovnega odbora g. Emirju Huselji na številki 031/308-804.

 

Medobčinsko društvo nogometnih sodnikov Koper organizira tečaj za nove sodnike in sodnice v prostorih MNZ Koper na naslovu Cesta Zore Perello Godina 3 (športna dvorana Bonifika). Tudi ti lahko postaneš nogometni sodnik in začneš upravljati s piščalko na številnih tekmah, ki potekajo vsak vikend v Primorsko-Notranjski regiji, na Obali, v Postojni, na Krasu in na Ilirsko-bistriškem območju. 

Vse dodatne informacije lahko dobite pri podpredsedniku koprskega društva sodnikov (g. Mijat Radovanović 041-756-481) ali sekretarju (g. Mihael Antić 031-282-184).

Medobčinsko društvo nogometnih sodnikov Maribor  organizira brezplačni tečaj za nove sodnike in sodnice. V svoje vrste vabijo vse fante in dekleta od 15. leta starosti, ki bi se želeli preizkusiti v vlogi delivcev pravice, zato ne odlašajte s prijavo.

Če želiš postati nogometni sodnik v najbolj nogometnem mestu v Sloveniji imaš sedaj izvrstno priložnost, da se jim pridružiš in se spoznaš z vsemi zakonitostmi Pravil nogometne igre. Iz Maribora prihaja tudi prva slovenska piščalka Slavko Vinčić.

Pošlji prošnjo ter kratek življenjepis na e-mail naslov zoran.novarlic@gmail.com, dodatne informacije pa lahko dobite na številki 041/ 748-675 (Zoran).

 

DELI NA