Datum od
Datum do

07.07.2016 | Futsal AA
Kapetan dobro okreva
Benjamin Melink dobro okreva po nesreči, rad bi spet igral futsal
17.04.2016 | Futsal AA
"Na Euro 2018 po viden rezultat!"
Anže Širok je bil ob težavah slovenske izbrane vrste zagotovo eden teh, ki je bolje izkoristil svojo minutažo v zadnjem krogu kvalifikacij. Slovenija je v Mariboru premagala Španijo (1:0), v Melilli pa klonila z 1:5. Edini gol za Slovenijo je na gostovanju zabil prav Širok.
12.04.2016 | Futsal AA
Španci v zadnjih minutah zlomili hrabro Slovenijo
Svetovno prvenstvo dvoranskih nogometašev bo letos med 10. septembrom in 1. oktobrom v Kolumbiji.
12.04.2016 | Futsal AA
Iz Španije: "Po slovensko - pustiti srce na igrišču!"
Reprezentanca je včeraj proti večeru prispela na sever Afrike, kjer bo obračun z aktualnim evropskim prvakom. Med 21. in 22. uro so varovanci selektorja Andreja Dobovičnika trenirali, fizioterapevtska služba pa se je posvetila Igorju Osredkarju in njegovemu kolenu (težave z ligamenti v desnem kolenu).
11.04.2016 | Futsal AA
Kapetan vprašljiv za obračun z evropskim prvakom
„Vemo, da nihče od nas ne pričakuje, da se kar uvrstimo na svetovno prvenstvo. Povrh vsega smo še precej hendikepirani. A obljubljam, da se bomo potrudili po najboljših močeh. Vsi pa dobro vemo, kdo so Španci,“ Igor nekaj besed nameni tudi jutrišnji tekmi.
10.04.2016 | Futsal AA
Na zbor z mislijo na evropske prvake
Selektor Andrej Dobovičnik je tudi tokrat imel nekaj težav pri sestavi, seznam so mu krojile kazni in poškodbe. Zavoljo rumenih kartonov ne bo mogel računati na Alena Fetića. Poškodovani Gašper Vrhovec ne bo potoval v Španijo, bolečino v rami čuti Matej Fideršek.
07.04.2016 | Futsal AA
Selektor Dobovičnik razkril adute za Španijo
„Zmaga na prvi tekmi je velik uspeh. Odigrali smo zelo dobro, delo pa opravili, kot smo se dogovoril. Ko je minila evforija, smo se že lotili analize, ki jo bomo pogledali skupaj z igralci. Vem, da nas čaka zahtevna tekma ter zelo motiviran domačin,“ pravi Dobovičnik. „En procent več možnosti imamo, Španci pa so še vedno favoriti,“ ostaja realen selektor.
22.03.2016 | Futsal AA
IZJEMNO: Slovenija premagala evropskega prvaka!
Reprezentanca Slovenije v dvoranskem nogometu je danes v mariborski dvorani Tabor v prvi tekmi dodatnih kvalifikacij za SP v Kolumbiji premagala Španijo z 1:0 (1:0). Povratna tekma bo 12. aprila v španski Melilli.
22.03.2016 | Futsal AA
Kapetan Osredkar: "Proti Špancem pojesti parket!"
Španska reprezentanca je sinoči prvič trenirala tudi v dvorani Tabor, kjer jo danes ob 20. uri čaka obračun s Slovenijo, igra pa se uvodna tekma dodatnih kvalifikacij za SP 2016. Povratni obračun bo 12. aprila. Tekmo bo prenašal Sport Klub 1.
21.03.2016 | Futsal AA
Po novinarski konferenci futsal reprezentance pred tekmo proti Španiji
Slovenija jutri v dvorani Tabor gosti špansko reprezentanco na prvi tekmi dodatnih kvalifikacij za SP 2016.
18.03.2016 | Futsal AA
Slovenija v pričakovanju obračuna s Španci
Naslov prvaka branijo Brazilci, ki bodo lovili že šesti naslov najboljšega na svetu, dvakrat so bili svetovni prvaki prav tokratni nasprotniki Slovenije v dodatnih kvalifikacijah Španci. Slovenska izbrana vrsta ima s Španijo doslej slab izkupiček - 12 porazov in dva neodločena izida.
10.03.2016 | Futsal AA
Znan seznam igralcev za tekmo proti Španiji
Igralca na čakanju pa so Sebastijan Drobne (Potočje projektiranje Sevnica), Denis Totoškovič (Maribor PROEN), Jure Kordiš (Dobovec Pivovarna Kozel), Žiga Čeh (Maribor PROEN), Uroš Martič (Potočje projektiranje Sevnica), Dani Vulikič (KMN Oplast Kobarid).
12.02.2016 | Futsal AA
Slovenija dvakrat proti svetovni velesili
Svetovno prvenstvo bo med 10. septembrom in 2. oktobrom gostila Kolumbija.
11.02.2016 | Futsal AA
Slovenija v pričakovanju petkovega žreba
Slovenija in še 13 ekip je razdeljenih v dva bobna. V prvem je sedmerica zmagovalcev kvalifikacijskih skupin, kvalifikacije pa so potekale decembra lani. Slovenija je na turnirju na Češkem zasedla 2. mesto. Zato bo v drugem bobnu, kjer je prav toliko (7) ekip.
04.02.2016 | Futsal AA
FOTO + VIDEO: Slovenija domov z dvignjenimi glavami
Iz te skupine sta si napredovanje že zagotovili Portugalska in Srbija, ki bosta v soboto odločali o 1. mestu.
04.02.2016 | Futsal AA
Hrabro nad oslabljene Portugalce
„Slovenija ni pokazala vsega,“ je selektor Jorge Braz opozoril portugalske novinarje, da tako visok poraz proti Srbiji le ni bil realna slika zasedbe selektorja Andreja Dobovičnika. Zatrdil je, da je njegova reprezentanca dobro pripravljena.
02.02.2016 | Futsal AA
FOTO + VIDEO: Srbija je bila boljša od Slovenije
Alen Mordej se je poprej dvakrat izkazal, ko je izvrstno posredoval in rešil slovenski gol najhujšega. V 18. minuti ga je rešila prečka, meril je Marko Perić. Zadnjih šest minut je Slovenija igrala z igralcem golmanom v polju, tudi zato, da ne bi dobila še kakega nepotrebnega akumuliranega prekrška.
02.02.2016 | Futsal AA
Slovenija danes ob 18.30 začenja EP pred polno beograjsko Areno
„Mislim, da smo kar dobro pripravljeni. Nikoli pa ne veš, kaj tekma prinese. Ne bomo jim popustili pobude, ne bomo se pomaknili nazaj. Napadli bomo, želimo čim hitreje zabiti gol,“ je bil jasen Gašper Vrhovec.
31.01.2016 | Futsal AA
Selektor futsal reprezentance: "Brez evforije, a hrabro na Euro 2016!"
„Ne, ničesar nismo skrivali. Bistveno je, da smo igrali doma, da nismo po nepotrebnem izgubljali časa in energija za potovanje. Nimam pa potrebe, da bi karkoli skrival. Se pa vsi zavedamo, da lahko dobro delujemo le v primeru, da vsa četverica na parketu odigra, kakor zna. Če eden od tega kvarteta ne deluje, potem ostali trije izpadejo smešni. Futsal je kolektivni šport. Igralci vedo za cilj, nikjer pa ni zapisano, da ne bom uporabil vseh igralcev v ekipi.“
31.01.2016 | Futsal AA
Futsal reprezentanca odpotovala na evropsko prvenstvo
Selektorju Dobovičniku asistirata Matej Kavčič in Tadej Levstek, za vratarje je zadolžen Alen Pertovt.
1
2
3
...
30
31
32
33
34
35
36
37
...
42
43
44

DELI NA