Datum od
Datum do

27.03.2018 | Futsal AA
Matej Fideršek do hrvaškega pokala
Največ zadovoljstva je vikend prinesel Mateju Fideršku, ki je v dresu splitskega Tommya postal hrvaški pokalni prvak. V finalu so bili Fideršek in ekipa v dalmatinskem derbiju s 3:2 boljši od Vrgorca. Slovenski reprezentant Fideršek je prispeval gol za vodstvo Splita 3:0.
27.03.2018 | Futsal AA
FOTO: Ženska futsal reprezentanca začela z delom
Minuli vikend je minil v znamenju ženske futsal reprezentance, ki se je prvič zbrala v Podčetrtku in opravila prve uradne priprave. Zbrane je uvodoma nagovoril Stane Kokalj, referent za futsal pri NZS, potem pa je delo prevzel selektor Dejan Kramberger. Prva kapetanka reprezentance je postala Tanja Vrabel.
24.03.2018 | Futsal AA
Danes prvi zbor ženske futsal reprezentance
„Veselim se prve uradne akcije, ki bo potekala v Podčetrtku. Precej časa bomo posvetili igri v napadu, nekaj časa bo namenjeno igri v obrambi. V naših mislih je že prva prijateljska tekma, zato je cilj, da se čim bolj pripravimo na to. Odpovedi ni bilo, razen namesto poškodovane Klare Cene bo prišla Anja Đaković Ložar,“ je pred akcijo povedal Dejan Kramberger.
21.03.2018 | Futsal AA
Fideršek zadeva, Osredkar in Štendler poškodovana
Minuli vikend naših igralcev na tujem je zagotovo obeležil Matej Fideršek. Z ekipo Split Tommy (v njo se je preselil lani iz tabora prvaka ekipe FutureNet Maribor) je vodilna ekipa hrvaške lige. Splitčani in Dinamo Futsal imata po 43 točk, tri manj pa Makarska, ki pa nastopa brez poškodovanega Igorja Osredkarja (muči ga desni gleženj).
17.03.2018 | Futsal AA
Zbrala se bo ženska futsal reprezentanca
Na prvem reprezentančnem zboru, po potrditvi reprezentance, se bo zbrala ženska futsal reprezentanca, ki jo v drugi polovici leta čakajo kvalifikacije za evropsko prvenstvo. Zbor igralk in vodstva bo v soboto, 24.03.2018, ob 09.45 uri pred Športno dvorano v Podčetrtku. Ekipa bo vadila pod taktirko selektorja Dejana Krambergerja.
17.03.2018 | Futsal AA
Dobovičnik in Kramberger potrjena za selektorja
Izvršni odbor NZS je na svoji seji dne 15.03.2018 sprejel sklepe o imenovanju selektorjev futsal reprezentanc Slovenije in imenovanju novih futsal reprezentanc Slovenije. Z uvedbo uradnih UEFA tekmovanj za futsal ženske reprezentance in futsal reprezentance do 19 let je NZS imenovala novi reprezentanci (prej selekciji).
08.03.2018 | Futsal AA
Selektor Kramberger pohvalil pristop igralk
Z delom nadaljuje tudi ženska futsal selekcija, ki je v času finalnega turnirja pokala Terme Olimia v Podčetrtku opravila že tretji zbor. Konec meseca se sledi prva večdnevna akcija.
26.02.2018 | Futsal AA
Velika nagrada za kapetana Igorja Osredkarja
Nagrada za dobre igre je prišla tudi po koncu prvenstva. Evropska nogometna zveza Uefa je v izbrala najboljših pet igralcev, obelodanili pa so tudi ekipo 11. evropskega prvenstva. V tej ekipi je ob vseh eminentnih imenih svoj prostor zasluženo našel tudi kapetan Slovenije Igor Osredkar!
24.02.2018 | Futsal AA
Ženska futsal selekcija ima jasen cilj
„To je naš tretji zbor in tudi zadnji pred prvo trodnevno akcija. Ponovili bomo narejeno na prvih dveh zborih in še nadgradili igro pri prekinitvah. Zavoljo poškodbe smo ostali brez Tanje Voga, pogrešali pa bomo tudi Manjo Rogan,“ je povedal trener selekcije Dejan Kramberger.
20.02.2018 | Futsal AA
Nov izvrsten vikend Slovencev na tujem
Na Hrvaškem je po 12. krogu prišlo do spremembe na vrhu prvenstvene lestvice. Tam je vnovič MNK Split Tommy Mateja Fiderška, ki je bil tokrat s 6:2 boljši od Dinama. Spltičani imajo 31 točk, Dinamo 30, na tretjem mestu pa je MNK Novo Vrijeme Apfel, kjer uspešno igra kapetan reprezentance Igor Osredkar. Prav Igi se je ob zmagi proti Brodu vpisal med strelce – zadel je za 5:0, na koncu pa je bilo 7:1.
07.02.2018 | Futsal AA
Dobovičnik: V tem stanju smo blizu limita
Kar zadeva naše igre, bomo še naredili analizo. Videli bomo, če sploh obstajajo še kakšne rezerve. Na fante pa sem vsekakor zelo ponosen, veliko znoja je bilo prelitega za četrtfinale. Fantje so dozoreli, imajo izkušnje, edina prava pot je, da vsi ostanejo v reprezentanci, da si poskusijo urediti življenje tako, da ostanejo v izbrani vrsti. Starost, ki jo imajo nosilci igre, ni taka, da bi se morali posloviti.
06.02.2018 | Futsal AA
Z dvignjeno glavo in ponosom, ker so trikrat napolnili Stožice
"Menim, da je prihodnost futsala v Sloveniji svetla. Upam, da se čim več mladih odloči za ta čudovit šport. Reprezentanco pa je pohvalil tudi predsednik Nogometne zveze Slovenije, ki nas je po zadnji tekmi obiskal v garderobi in nam čestital, ker smo dostojno zastopali barve Slovenije in poskrbeli za ugled NZS-ja,“ je po zadnji tekmi povedal kapetan Igor Osredkar.
05.02.2018 | Futsal AA
Častno slovo Slovenije pred polnimi Stožicami
Slovenska futsalska reprezentanca je končala nastope na evropskem prvenstvu v Ljubljani. V četrtfinalu jo je premagala aktualna evropska podprvakinja Rusija z 2:0 (0:0). Ta se bo v polfinalu merila z boljšim iz torkovega dvoboja med Portugalsko in Azerbajdžanom. Že pred tem si je polfinale priigral Kazahstan, ki je s 3:1 izločil Srbijo.
05.02.2018 | Futsal AA
Pripravljeni na Ruse čakajo, da ura odbije 21.00
„Zavedamo se, da bo treba tudi nocoj odigrati na zgornji meji sposobnega. Tako zmoremo pariati Rusom, ki so na zadnjem svetovnem prvenstvu osvojili srebrno kolajno,“ začne Dobovičnik in dodaja: „To ni navadna tekma. Želimo zmagati in narediti nov mejnik v slovenskem futsalu in športu. To bi bil velik korak. Sposobni smo za to,“ ambiciozno razmišlja strokovnjak iz Celja.
05.02.2018 | Futsal AA
Slovenija za polfinale z Rusi
Za nameček niti zgodovina medsebojnih tekem ne govori v prid Slovenije. Ta je na devetih dosedanjih tekmah zbrala en neodločen izid, kar osemkrat pa je bila poražena. Nazadnje sta se ekipi srečali leta 2012, ko so Slovenci v Velenju in Litji izgubili z 1:2 oziroma 1:3. Na evropskih prvenstvih pa sta se ekipi nazadnje merili leta 2010 na Madžarskem, ko so Rusi zmagali s 5:1. Tudi stavnice vlogo velikega favorita namenjajo Rusom, sicer evropskim prvakom leta 1999.
05.02.2018 | Futsal AA
Igor Osredkar: Na Euru še nismo rekli zadnje
Slovenija je v četrtfinalu, danes sledi obračun za polfinale in boj za kolajne. Kapetan Igor Osredkar in ekipa so mirni pred tekmo kariere. Igor je svojo mirnost demonstriral že na tekmi proti Italiji, ki jo je potopil z dvema goloma. V anketi na Facebook strani Nogometne zveze je bil Osredkar izbran za igralca tekme.
04.02.2018 | Futsal AA
Če Slovenija ponovi igro proti Italiji, je mogoče vse
Slovenija bo v Areni Stožice odigrala 247. uradno tekmo, lovila bo 112. zmago. Slovenska futsal reprezentanca je do danes dosegla 757 golov. To bo že 15. tekma naše izbrane vrste na evropskih prvenstvih, kjer nastopamo šestič, petič pa zapored. Drugič v štirih letih pa se je Slovenija uvrstila med osem najboljših. Ekipi sta se med sabo pomerili devetkrat.
04.02.2018 | Futsal AA
Še tretjič napolnimo Stožice
Svetujemo vam, da si vstopnice zagotovite čimpreje in se tako ognete gneči, ki bo tik pred tekmo okoli dvorane. Vstopnice so na voljo na uradni spletni strani tekmovanja futsaleuro2018.si, na eventim.si, Petrolovih bencinskih servisih in v uradni trgovini NZS v Ljubljani. Cena vstopnice druge kategorije je pet evrov, cena prve kategorije pa sedem evrov. Vstopnica sicer velja za obe tekmi dneva.
04.02.2018 | Futsal AA
Navdušili, ker so igrali, kot da je zadnji polčas na Euru
„V garderobi smo si pogledali v oči in si povedali svoje. Če je to zadnjih 20 minut na tem prvenstvu, naj bo to pravih 20 minut, polnih agresije, odločnosti, na meji incidenta,“ je kapetan Igor Osredkar razkril, da si je s soigralci še med polčasom tekme Slovenija – Italija nalil čistega vina, si iskreno pogledal v oči, potem so v duhu pravih mušketirjev prišli na teren. Vsi za enega, eden za vse.
03.02.2018 | Futsal AA
Slovenija z zmago v četrtfinale!
Slovenija je z zmago proti Italiji, katere junak je kapetan Igor Osredkar z dvema goloma, napredovala v četrtfinale in osvojila prvo mesto v skupini A, kar pomeni, da jo v ponedeljek čaka dvoboj z Rusijo. Drugi četrtfinalni par iz skupin A in B sestavljata Srbija in Kazahstan. Italijani, prvi favoriti skupine ter evropski prvaki 2003 in 2014, pa so se poslovili od tekmovanja.
1
2
3
...
22
23
24
25
26
27
28
29
...
41
42
43

DELI NA