Datum od
Datum do

12.07.2018 | Futsal AA
Kapetan futsal reprezentance ostaja na Hrvaškem
Za kapetanom slovenske futsal reprezentance 32-letnim Igorjem Osredkarjem je izjemno leto, ki ga je zaznamoval uvrstitev v četrtfinale evropskega prvenstva, za konec pa še naslov državnega prvaka Hrvaške. Z Makarsko je v finalu s 3:1 v zmagah porazi Split Mateja Fiderška.
11.06.2018 | Futsal AA
Osredkarju zlato, Fideršku srebro
Kapetan slovenske futsal reprezentance Igor Osredkar je v dresu Makarske Novo Vrijeme Apfel prišel do naslova državnega prvaka! V finalu na Hrvaškem je bila Makarska s 3:1 boljša v zmagah, sinoči pa je slavila s 5:2, o zmagovalcu so odločali podaljški. V dresu poražene ekipe Split Tommya je srebro osvojil še drugi slovenski reprezentant Matej Fideršek.
09.06.2018 | Futsal AA
Osredkar korak do naslova na Hrvaškem
V finalu državnega prvenstva na Hrvaškem se merita Makarska in Tommy Split, po treh tekmah pa boljše kaže Makarski, ki je še zmago oddaljena od naslova. Sinoči je Makarska, tam igra kapetan slovenske futsal reprezentance Igor Osredkar, s 6:2 odpravila Splitčane, katerih član je naš reprezentant Matej Fideršek.
04.06.2018 | Futsal AA
Osredkarjevi izenačili v finalu na Hrvaškem
Na Hrvaškem je po dveh tekmah finala rezultat poravnan. Prvo tekmo je dobil Split Tommy, sinoči pa je Makarska slavila s 5:2. Med strelce se je na drugi finalni tekmi vpisal tudi Igor Osredkar, ki je v 33. minuti zadel za 2:3.
02.06.2018 | Futsal AA
Fideršek korak bližje naslovu
Na Hrvaškem so sinoči začeli s finalom, kjer pa je že pred začetkom jasno, da bo zlato odšlo v Slovenijo. V taboru obeh finalistov, Split Tommy in Makarske, imamo reprezentanta. Po prvi tekmi pa boljše kaže Mateju Fideršku in soigralcem, ki so bili v Splitu s 5:1 boljši od Makarske Igorja Osredkarja.
30.05.2018 | Futsal AA
Slovenski finale na Hrvaškem
V petek, prvega junija, se s tekmo v Splitu začenja finale hrvaške lige. V njem bo Split Tommy igral proti Makarski. Nasproti si bosta stala tudi slovenska reprezentanta – Matej Fideršek v dresu Splita in Igor Osredkar v dresu Makarske.
26.05.2018 | Futsal AA
Fideršek v finalu, Osredkar na pol poti
O drugem potniku v finale bo odločala 3. tekma v torek, 29. maja. V Zagrebu se bosta pomerila Futsal Dinamo in Makarska. Dalmatincem je pripadla 2. tekma, 4:0 je bilo za Igorja Osredkarja in ekipo, kapetan slovenske reprezentance pa se je vpisal med strelce, zabil je za 3:0 v 28. minuti.
25.05.2018 | Futsal AA
Nadaljujejo z delom
Ženska futsal reprezentanca je na Slovaškem uspešno opravila s prvo in drugo uradno tekmo. Za dekleti je tudi zaključek 5. sezone Ženske futsal lige. Z željo, da premor do nove sezone ne bi bil predolg, so strokovni štab in igralke odločene, da sezono s treningi podaljšajo tja do konca junija. Da odpravijo pomanjkljivosti in napredujejo, da bodo še konkurenčnejše.
20.05.2018 | Futsal AA
Fideršek korak do finala, Bizjak rešil Lazio
Junak končnice za obstanek v elitni italijanski ligi je zagotovo naš reprezentant Dejan Bizjak, ki je v boju Lazia in Milana rešil rimsko ekipo. Ob porazu 2:3 je zabil en gol, pri zmagi v gosteh (2:4) pa je Bizjak dosegel kar dva zadetka. Ali bo kariero nadaljeval v Laziu, še ne ve. Je pa potrdil, da si ga želijo zadržati.
15.05.2018 | Futsal AA
Slovenke do 1. zgodovinske zmage
Med 22. in 24. minuto so zadele dvakrat in režirale pravi preobrat. V 30. minuti je Sergeja Kos začasno prekinila domači nalet, saj je izenačila na 2:2. V 36. minuti so domačinke zadnjič na tekmi vodile – 3:2 je bilo. Kosova je v 38. minuti najprej zadela z 10-metrovke, piko na i dobri igri pa je postavila v 40. minuti.
14.05.2018 | Futsal AA
Slovenija na prvi uradni tekmi do remija
„Prva tekma je za nami, led je prebit. 52 sekund nas je delilo do zmage. V prvem polčasu smo igrali zelo dobro, v nadaljevanju pa smo fizično padli, pa tudi nekaj začetniških napak je bilo v igri. Bistveno je, da so dekleta dokazale da zmorejo.“
13.05.2018 | Futsal AA
Na Slovaško na premiero in po dober vtis
Včeraj se je zbrala ženska futsal reprezentanca, ki je v Kidričevem opravila dva treninga. Selektor Dejan Kramberger in igralke pa danes potujejo v Bratislavo. Slovenska izbrana vrsta bo jutri in v torek odigrala sploh prvi uradni tekmi v zgodovini ženske futsal reprezentance.
07.05.2018 | Futsal AA
Znan seznam za premiero ženske futsal reprezentance
Slovenska ženska futsal reprezentanca bo prihodnji teden odigrala svoje prvo uradno srečanje. Tako kot pred 23 leti njihovi moški kolegi bodo tudi dekleta premiero doživela proti reprezentanci Slovaške (v Bratislavi, 14. in 15. maja 2018). Selektor Dejan Kramberger, pri delu mu pomaga trenerka Andreja Prek, je obelodanil seznam igralk, na katere računa na premieri.
07.05.2018 | Futsal AA
Osredkar in Bizjak med strelci
Kapetan slovenske futsal reprezentance Igor Osredkar se je z zadetkom vrnil na parket. Poškodba gležnja ga je ovirala dva meseca, zato je izpustil dobršen del tekem v zaključku rednega dela. Zdaj so očitno težave v desnem gležnju preteklost. Osredkar je na prvi četrtfinalni tekmi proti dubrovniškim Squareu zabil izredno pomemben gol za vodstvo Makarske 2:1.
02.05.2018 | Futsal AA
Po poškodbi se vrača kapetan reprezentance
Na Hrvaškem so minuli petek končali redni del državnega prvenstva, v soboto pa se začne končnica. Tudi z dvema našima reprezentantoma! Matej Fideršek se je z ekipo Split Tommy neposredno prebil v polfinale kot vodilna ekipa rednega dela. V polfinalu je tudi Dinamo Futsal.
24.04.2018 | Futsal AA
Premiera na Slovaškem
Slovenska ženska članska futsal reprezentanca je minuli vikend opravila priprave v Kidričevem, kjer so reprezentantke izvedele tudi dobro in veselo novico. Članska izbrana vrsta bo prihodnji mesec, 14. in 15. maja gostovala na Slovaškem, kjer jo čakata prva in druga uradna tekma.
17.04.2018 | Futsal AA
Hozjan med futsal elito, Fideršku slovenski derbi
Na Hrvaškem je bil na sporedu 20. krog, ki bi ga moral zaznamovati slovenski derbi. A v ekipi Makarske ni bilo kapetana reprezentance Igorja Osredkarja, ki še ni saniral poškodbe. Tudi zato so Splitčani z našim Matejem Fiderškom prišli do suverene zmage (3:1). Splitčani so dva kroga pred koncem rednega dela na vrhu z 52 točkami.
13.04.2018 | Futsal AA
Pozor na napad in fizično pripravljenost
„Po poškodbi se vračata Tanja Voga in Klara Cene, ki sta zaradi zdravstvenih težav izpustili prvi zbor v Podčetrtku. Sicer pa bi radi popravili uigranost in igro v napadu, velika pozornost bo namenjena fizični pripravljenosti,“ pred zborom pove selektor Dejan Kramberger.
11.04.2018 | Futsal AA
Hozjan ostaja na vrhu, Bizjak v 1. postavi
Prvenstva se prevešajo v sklepno fazo tudi v Italiji in na Hrvaškem, kjer igrajo naši igralci. Matej Fideršek je z ekipo Tommy Split na vrhu prvenstvene lestvice na Hrvaškem. V 19. krogu so Splitčani slavili v gosteh pri Osijeku (0:4). Kapetan reprezentance Igor Osredkar je še vedno poškodovan, zato je spremljal s tribune zmago Makarske proti Crnici (6:3).
27.03.2018 | Futsal AA
Matej Fideršek do hrvaškega pokala
Največ zadovoljstva je vikend prinesel Mateju Fideršku, ki je v dresu splitskega Tommya postal hrvaški pokalni prvak. V finalu so bili Fideršek in ekipa v dalmatinskem derbiju s 3:2 boljši od Vrgorca. Slovenski reprezentant Fideršek je prispeval gol za vodstvo Splita 3:0.
1
2
3
...
21
22
23
24
25
26
27
28
...
41
42
43

DELI NA