Datum od
Datum do

29.05.2019 | Futsal ženska A reprezentanca
V drugem polčasu Češka do zmage
Slovenska ženska članska futsal reprezentanca je izgubila proti Češki. Po prvem polčasu je bilo 0:0, ob koncu pa 0:6 za Čehinje. Jutri je na turnirju dan počitka, v petek pa Slovenijo čaka še tekma proti Slovaški.
28.05.2019 | Futsal ženska A reprezentanca
Uvodoma poraz proti Srbiji
Ženska futsal reprezentanca Slovenije je s porazom začela nastop na turnirju v Srbiju. V Zrenjaninu je varovanke selektorja Dejana Krambergerja porazila Srbija, 3:5 je bilo. Dva gola za našo izbrano vrsto je dosegla Sergeja Kos. Jutri Slovenija meri moči s Slovaško.
28.05.2019 | Futsal ženska A reprezentanca
Slovenija in Srbija pred kamerami
Uvodno tekmo bodo naše reprezentantke odigrale nocoj ob 20. uri, ko se bodo merile s Srbijo, ki bo proti Sloveniji odigrala sploh prvo uradno tekmo pred svojimi gledalci. Obračun bo od 20.00 dalje na ogled na spodnji povezavi.
26.05.2019 | Futsal ženska A reprezentanca
Pripravljene na turnir v Srbijo
Danes se je v Laškem zbrala ženska futsal reprezentanca Slovenije. Varovanke selektorja Dejana Krambergerja so v mestu ob Savinji opravile trening, v ponedeljek ob petih zjutraj pa odpotujejo v Srbijo, kjer v torek začenjajo nastop na mednarodnem turnirju.
22.05.2019 | Futsal ženska A reprezentanca
Znana reprezentanca za turnir v Srbiji
Ženska futsal reprezentanca Slovenije odhaja na mednarodni futsal turnir v Srbijo. Ob naši reprezentanci in domačinu Srbiji bosta nastopili še reprezentanci Slovaške in Češke. Selektor Dejan Kramberger je obelodanil seznam igralk, na katere računa.
18.05.2019 | Futsal ženska A reprezentanca
Pred reprezentanco Srbija, jeseni evropske prvakinje
V drugi polovici leta pa se obeta pravi spektakel: v Slovenijo prihajajo Španke, aktualne evropske prvakinje, ki bodo z našo izbrano vrsto igrale 5. in 6. novembra. Decembra odhajajo članice na Poljsko, kjer bosta tekmi z domačinkami 7. in 8. decembra.
13.05.2019 | Futsal ženska A reprezentanca
Članice na priprave, konec maja v Srbijo
V drugi polovici leta pa se obeta pravi spektakel: v Slovenijo prihaja Španke, aktualne evropske prvakinje, ki bodo z našo izbrano vrsto igrale 5. in 6. novembra. Decembra odhajajo članice na Poljsko, kjer bosta tekmi z domačinkami 7. in 8. decembra.
12.03.2019 | Futsal ženska A reprezentanca
V Slovenijo prihajajo evropske prvakinje
Ženska futsal reprezentanca je opravila vikend priprave v Račah, kjer so varovanke selektorja Dejana Krambergerja opravile štiri kvalitetne treninge. Dekleta so vadila marljivo in zavzeto, selektor pa prek takih in podobnih priprav želi razširiti bazo igralk.
09.03.2019 | Futsal ženska A reprezentanca
Na priprave v Rače, maja v Srbijo
"Na treningu je v prvem planu priprava na turnir v maju, ko nas čaka močna mednarodna preizkušnja v Srbiji. Sicer pa tako kot sem napovedal: gradimo ekipo in širimo bazo igralk. Z nami je prvič tudi Teja Keržič,“ ob uvodu v vikend priprave v Račah pove selektor ženske futsal reprezentance Dejan Kramberger.
05.03.2019 | Futsal ženska A reprezentanca
Zbrala se bo ženska futsal reprezentanca
V prihodnjih dneh nov zbor, nova akcija, čaka žensko futsal reprezentanco. Selektor Dejan Kramberger je obelodanil seznam igralk za dvodnevno akcijo. Ekipa se bo zbrala v Račah, kjer bo trenirala.
15.02.2019 | Futsal ženska A reprezentanca
Za evropski futsal naslov prvič tudi članice
Na tekmovanju bo tudi dolgoletni mednarodni kontrolor in FIFA inštruktor Štefan Tivold, ki bo na Portugalskem nadziral sodnice (iz Španije, Italije, Rusije, Turčije in Irana), ki bodo sodile  na finalnem turnirju.
07.07.2018 | Futsal ženska A reprezentanca
Generalka proti Srbiji
Med 10. in 15. avgustom bodo igralke opravile priprave na Rogli, kjer bo poudarek na izboljšanju fizične pripravljenosti. 25. in 26. avgusta pa bo Slovenija odigrala še 3. in 4. uradno tekmo, paket srečanj pa bo tudi generalka za septembrske kvalifikacije. V Slovenijo konec avgusta prihaja Srbija, ki bo prav pri nas odigrala prvo uradno tekmo.
05.07.2018 | Futsal ženska A reprezentanca
Slovenke dobile tekmice v kvalifikacijah za Euro 2019
Danes je Evropska nogometna zveza Uefa v Nyonu opravila žreb (pred)kvalifikacij za 1. futsal evropsko prvenstvo članic, ki bo na sporedu februarja 2019. Slovenska reprezentanca bo pot na premierno prvenstvo Stare celine iskala na Hrvaškem!
04.07.2018 | Futsal ženska A reprezentanca
Upa na še več igralk in ugoden žreb za Euro 2019
Če je bil kdo izjemno ponosen po tekmah na Slovaškem, je bila to zagotovo kapetanka futsal reprezentance Tanja Vrabel. Po uspešni nogometni karieri se je odločila, da se preizkusi v sodniških vrstah. A je vmes sprejela izziv in se preizkusila v futsalu. Ni ji žal. Redno obisku dodatne treninge futsal reprezentance in pogleduje proti Nyonu, kjer bo jutri Slovenija dobila tekmice v boju za Euro 2019!
28.06.2018 | Futsal ženska A reprezentanca
Ženska futsal reprezentanca v pričakovanju žreba v Nyonu
Evropska nogometna zveza Uefa je obelodanila gostitelje glavnega dela kvalifikacij za sploh prvo evropsko futsal prvenstvo članic. Turnirje glavnega dela kvalifikacij bodo tako gostile Španija, Portugalska, Ukrajina in Hrvaška.
25.06.2018 | Futsal ženska A reprezentanca
Ni počitka, ker želijo na Euro
Kljub „počitnicam“ pa še naprej tedenske treninge opravlja ženska futsal reprezentanca. Selektor Dejan Kramberger in njegova pomočnica Andreja Prek na vadbi posvečata pozornost izboljšavi vseh taktično – tehničnih elementov, med 11. in 15. avgustom pa sledijo priprave, kjer se bo izboljšala še fizična pripravljenost
21.06.2018 | Futsal ženska A reprezentanca
Slovenija v glavni del kvalifikacij
Slovenska ženska futsal reprezentanca zavzeto nadaljuje s treningi in pripravami na novo sezono. Petega julija pa bo naša reprezentanca, ki jo vodi selektor Dejan Kramberger, dobila tekmice v kvalifikacijah, ki bodo potekale v dveh delih.
07.06.2018 | Futsal ženska A reprezentanca
Kar 23 držav v lov na Euro, med njimi tudi Slovenija
Prihodnji mesec, točneje 5. julija, bo v Nyonu opravljen žreb kvalifikacijskih skupin za Euro 2019. Predkrog kvalifikacij (tam Slovenije ne bo) bo na sporedu med 21. in 26. avgustom, glavni del kvalifikacij pa med 11. in 16. septembrom. Finalni turnir, kjer bomo dobili prve evropske prvakinje, bo igran med 14. in 17. februarjem 2019!
1
2
3
4
5

DELI NA