Datum od
Datum do

16.10.2020 | 1. SFL
Dobovec, Ptuj in Sevnica do zmag, remi v Zagorju
Tilen Gajser se je s tremi goli spet zavihtel na vrh liste strelcev. V Zagorju remi (3:3) med ŠD Mlinše in KMN Tomaž Šic bar, Sevnica boljša od Dobrepolja (5:1).
16.10.2020 | 1. SFL
V Litijo, da prevzame odgovornost
Kamere Nogometne zveze Slovenije bodo to pot na Ptuju, kjer pri domačinu FC Hiša daril Ptuj gostuje Litija. To bo tekma med 2. in 3. ekipo lige, od 20. ure dalje vabljeni tudi k spremljanju prenosa tekme iz najstarejšega slovenskega mesta.
15.10.2020 | 1. SFL
Vodilni dvojec po 6. zmago, Siliko in Litija s svojo računico
Tekma na Ptuju je tudi tekma meseca, zato vabljeni k spremljanju spletnega prenosa na www.futsal.si. Ob tem dodajmo še, da ŠD Mlinše doma gostijo KMN Tomaž Šic Bar, Sevnica lovi tretjo zmago proti Dobrepolju, primorski derbi pa je prestavljen zavoljo zdravstvenih težav v taboru Oplasta.
14.10.2020 | 1. SFL
Bukovec in ekipa v pričakovanju Litije
„Litija in Dobovec sta vedno motiv. Zanima nas zmaga,“ Bukovec ne skriva ambicij, potem pa razkrije, čemu na Ptuju dajejo pozornost: „Litija premore dva izvrstna sidraša in Mateja Fiderška, ta trojec lahko sam reši tekmo.“
09.10.2020 | 1. SFL
Dobovec in Ptuj do 5. zaporedne zmage
Končan je 5. krog 1. SFL. Na vrhu nič novega, bi lahko rekli ob pogledu na rezultate. Vodilni dvojec Dobovec in FC Hiša daril Ptuj ne popušča – po petih krogih sta to edini ekipi s 100-odstotnim izkupičkom.
09.10.2020 | 1. SFL
Aleša Marota niso pozabili
Dobovec, ena od dveh ekip 1. SFL s popolnim izkupičkom po štirih krogih, trenira, igra in zbira zmage. Trener Kujtim Morina pohvali svojo ekipo za pristop in delo, vesel pa je, ker nimajo zdravstvenih težav. „Iz tedna v teden izgledamo boljše,“ izkušeno doda predani trener. Veseli se petkove tekme, ko jim v goste prihaja KMN Tomaž Šic Bar.
09.10.2020 | 1. SFL
Za primat ob Savi
„V Litijo odhajamo morda celo v nepravem času, saj bodo po porazu na Vrhniki zelo motivirani. Čaka nas tekmec, ki ima izredno individualno kvaliteto, zelo so močni na položaju sidraša, precej zadev lahko rešujejo posamično,“ opozarja Gačnik, ki pa se zaveda, da njegova ekipa ni pod pritiskom, ampak se gre v Litijo učiti.
09.10.2020 | 1. SFL
Z Radiškovičem čakajo novinca v 1. SFL
Gostje iz Zasavja imajo svoje skrbi, energijo pa trošijo na tisto, na kar lahko vplivajo. „Smo v dobrem ritmu, kvalitetno treniramo, po trikrat na teden se dobimo. Tudi na Bronx smo se dobro pripravili,“ oceni trener ŠD Mlinše Gregor Ceglar, ki bo moral brez treh igralcev – manjkajo Staš Kazič, Nik Smrkolj in Daniel Džombič.
08.10.2020 | 1. SFL
Mile Simeunovič tekmec in vzor hkrati
Siliko je v zadnjem krogu 1. SFL s svojo (učinkovito) igro in suvereno zmago proti Litiji poskrbel za veliko senzacijo, jutri gostuje v Velikih Laščah, to bo prva domača tekma za Dobrepolje v 1. SFL.
07.10.2020 | 1. SFL
Oslabljeni Oplast čaka Ptuj in 1. strelca lige
V petek se nam v 5. krogu 1. SFL obeta zanimiv obračun v Kobaridu. Šestouvrščeni klub 1. SFL Oplast Kobarid gosti drugouvrščeni FC Hiša daril Ptuj, ekipi pa vodita nekdanja vrhunska igralca Zoran Tesko in Robert Grdović.
02.10.2020 | 1. SFL
Siliko presenetil Litijo, prva tudi za KMN Tomaž
FK Dobovec in FC Hiša Daril Ptuj imata po štiri zmage iz prav toliko tekem. Dobovec je v gosteh z 12:2 premagal ŠD Mlinše, Ptujčani doma z 8:4 KMN Bronx Škofije. Derbi spodnjega doma lestvice je dobil KMN Tomaž Šic Bar, ki je bil z 9:0 boljši od Dobrepolja. V Sevnici remi, na Vrhniki pa je domači Siliko napolnil mrežo Litije za končnih 1:7.
02.10.2020 | 1. SFL
Sevnica in Oplast želita nadaljevati pozitivno serijo
„Krasi jih močna, agresivna obramba, dobro pokrivajo presing, dosegajo tudi gole. Ogledal sem si posnetek tekme Oplast – Siliko, kjer je imel Oplast več priložnosti kot Vrhničani,“ pa trener Sevnice Jože Gačnik opozarja na ekipo trenerja Oplasta Zorana Teska.
02.10.2020 | 1. SFL
Po zaušnici na Ptuj, ki cilja na 4. zmago
„Smo favoriti, od tega ne bežimo, želimo nove štiri točke,“ odkrito pove Robert Grdović, trener FC Hiše daril Ptuj. „Igramo doma, k nam pa prihajajo ranjeni Bronxi, ki so v prejšnjem krogu malce presenetljivo izgubili proti Sevnici. K nam pridejo po točke, ki so jih zapravili,“ opozarja Grdović, ki pa pohvali svojo zasedbo, ki je spet naredila korak naprej pri igri.
02.10.2020 | 1. SFL
Oslabljeni ŠD Mlinše čaka evropski Dobovec
„Spoštujemo ŠD Mlinše. Gre za ekipo, ki ima po treh krogih 1. SFL dve zmagi, lansko prekinjeno sezono so končali na 1. mestu 2. SFL. Vse skupaj si zasluži spoštovanje,“ je jasen hrvaški trener na klopi Dobovca. „Kot sem opazil, ima ŠD Mlinše kljub ukrepom, vedno lepo popolnjeno dvorano. Veselimo se tekme,“ navrže Morina.
01.10.2020 | 1. SFL
Pod drobnogledom igra s pivotom in napad Silika
S tekmami 4. kroga se nadaljuje državno prvenstvo. Vodilni Dobovec odhaja v Zagorje, takisto vodilni Ptuj pričakuje Bronxe, pri Miletu Simeunoviču in Siliku gostuje Litija, derbi spodnjega dela je v Ljutomeru, Sevnica pričakuje Oplast.
30.09.2020 | 1. SFL
Po zmagi na Obali misli pri Oplastu
V Sevnici so si oddahnili, po dveh uvodnih porazih so v tretjem krogu dočakali točke, kar tri, zdaj pa so z mislimi že pri Oplastu, ki ga gostijo v 4. krogu 1. SFL, to bo v petek, 2.10.
25.09.2020 | 1. SFL
Dobovec in Ptuj sama na vrhu
Končan je 3. krog 1. SFL, na vrhu FK Dobovec in FC Hiša daril Ptuj, ki imata popoln izkupiček. Tekma meseca brez zmagovalca, KMN Tomaž Šic Bar in FK Dobrepolje še brez točk, ŠD Mlinše prvič poraženo.
25.09.2020 | 1. SFL
Kamere na tekmi meseca v Kobaridu
Današnji petek bo obeležila tekma KMN Oplast Kobarid – FK Siliko, ki jo boste lahko od 20. ure dalje spremljali v prenosu na spletni strani www.futsal.si. To bo tekma 6. in 7. ekipe 1. SFL, Oplast prihaja na tekmo s tremi točkami, Siliko pa ima po dveh krogih eno točko.
25.09.2020 | 1. SFL
Litijani trenirajo, gostje bi radi popravili vtis
Po reprezentančni pavzi se vrača prvoligaški futsal. Danes je na sporedu 3. krog, oči pa uprte v Kobarid, na Ptuj in Škofije, ter v Litijo in Rogaško Slatino. Tekma beseca KMN Oplast Kobarid – FK Siliko je tekma meseca, zato tudi prenos na spletni strani www.futsal.si!
25.09.2020 | 1. SFL
Po dveh ničlah po točke na Obalo
„Lahko smo razočarani, ker nismo osvojili točk. To je edino, kar me je jezilo po zadnji domači tekmi, ko smo priznali premoč Ptuju. A končnih 4:8 ni realen pokazatelj razmerij na terenu,“ poudari Gačnik, ko se ozre na odigrano v 1. in 2. krogu.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
381
382
383

DELI NA