Datum od
Datum do

03.09.2021 | 1. SFL
V Zagorju, Kobaridu, Dobrepolju in na Ptuju
»Prvi krog je tu, mi pa moramo ohraniti identičen pristop, ki smo ga imeli na superpokalu,« je jasen trener Litije Andrej Dobovičnik, ki bo imel danes na voljo še drugega Brazilca – ob Alexu bo tu še Jedi. Se pa tudi Dobovičnik zaveda, da ima tudi njegova ekipa na začetku sezone še obilo rezerv.
02.09.2021 | 1. SFL
Pred začetkom 27. sezone 1. SFL
V petek, 3. septembra, se začenja 27. sezona 1. SFL. V njej se bo za naslov državnega prvaka merilo devet ekip, naslov brani FK Dobovec. Uvod v futsal sezono je bil narejen minulo soboto z že 15. Dnevom slovenskega futsala, kjer je Litija prišla do jubilejne 10. superpokalne lovorike.
02.09.2021 | 1. SFL
Pred nami je 8. sezona Futsal Magazina
Napovedali bomo prihajajoči krog, posvečali pa se bomo tudi ženski ligi, ligam mlajših ter reprezentančnim selekcijam. Dodali bomo še prispevke, kot smo jih bili vajeni lani, analize, pregledi ali pa aktualno dogajanje iz futsal sredin.
01.09.2021 | 1. SFL
S pomočjo futsal klinik okrepiti strokovno delo klubov
Minulo soboto so opravili prvi sestanek. Skupino, t.i. Futsal trenerski tim, bo vedno vodil selektor članske reprezentance, trenutno je to Tomislav Horvat, za koordinacijo s komisijo za futsal bo skrbel Dejan Kramberger, sicer član komisije za futsal.
30.08.2021 | 1. SFL
Evropski prvak v Sloveniji
Dobovec je eden od gostiteljev glavnega dela tekmovanja lige prvakov, v Obsotelje prihajajo portugalski Sporting, tudi aktualni evropski prvak, francoski prvak s Portugalcem Ricardinhom in kazahstanski predstavnik Atyrau. Dobovec bo tekme igral v Podčetrtku.
30.08.2021 | 1. SFL
Futsal liga prvakov spet v Sloveniji
V letošnji sezoni se futsal liga prvakov vrača v ustaljene tirnice in format tekmovanja, ki smo ga bili vajeni do sezone 2019/20. Danes, ob 16. uri, bo v Nyonu na sedežu Uefe, Evropske nogometne zveze, opravljen žreb turnirjev, svoje tekmece bo dobil tudi Dobovec.
29.08.2021 | 1. SFL
Berzelak in Dobovičnik vesela naslova, razočaranje pri Dobovcu
»Ni kaj dodati, tekma je bila težka in zahtevna. Izgubili smo proti kvalitetnemu nasprotniku, ki je dal in pokazal višji nivo. Mi smo bili pod nivojem, oni so pokazal dober futsala, imeli so tudi vidno večjo željo,« je bil po porazu razočaran Žiga Čeh.
28.08.2021 | 1. SFL
Litija do jubilejnega 10. superpokala
FC Litija je novi, stari superpokalni prvak. Varovanci trenerja Andreja Dobovičnika so po 6-metrovkah v Dobrepolju porazili FK Dobovec. Litijani so osvojili svoj jubilejni 10. superpokal, Dobovec ostaja pri dveh, izgubil pa je zadnja tri superpokalna srečanja (dvakrat proti Litiji, enkrat proti Siliku).
27.08.2021 | 1. SFL
V soboto Dan slovenskega futsala
Prvi Dan slovenskega futsala je potekal 1.9. 2007 na Škofijah, gostitelj KMN Tomi Press Bronx ob 20-letnici delovanja. Jutri v Dobrepolju že 15. po vrsti, od 19. ure naprej tudi futsal superpokal med Dobovcem in Litijo.
27.08.2021 | 1. SFL
Po najboljših močeh proti Dobovcu
Jutri se bo sezona uradno začela tudi za ekipo Litije, ki jo čaka obračun v superpokalu. Ob 19. uri se bodo varovanci novega trenerja Andreja Dobovičnika pomerili z Dobovcem. Tekmo boste lahko spremljali v spletnem prenosu na www.nzs.si in www.futsal.si. Ob upoštevanju pravila PCT pa bo ogled možen tudi v športni dvorani.
27.08.2021 | 1. SFL
V Dobovcu pred superpokalom spoštljivo o Litiji
Dobovec tretjič ali Litija desetič, je vprašanje pred sobotno tekmo futsal superpokala, ki bo na sporedu ob 19. uri v Športni dvorani Dobrepolje, tudi s spletnim prenosom na www.nzs.si in www.futsal.si Ob upoštevanju pravila PCT pa bo ogled možen tudi v športni dvorani.
25.08.2021 | 1. SFL
Dvakrat se jim je izmaknil, letos želijo do superpokala
»To je bila naša druga pripravljalna tekma. Proti mladi ekipi KMN Meteorplasta smo odigrali dobro (zmaga 3:1; op.a.), ustvarili smo si precej priložnosti. Z igro smo lahko zadovoljni,« ocenjuje kapetan ekipe Rok Mordej, ki je vesel, da so uspeli v Obsotelju zadržati ekipo, ki je lani prišla na finalni turnir lige prvakov.
25.08.2021 | 1. SFL
Osredkar Dobovcu prepušča vlogo favorita
»Zbrani smo z vseh vetrov, energija je prava, predvsem sta bistveni volja in želja vseh, to je prisotno in ključno! Učimo se iz treninga v trening, iz tekme v tekmo. Predvsem pa bomo rabili čas,« meni Osredkar, ki pogleduje v soboto, 28.8., ko Dobrepolje gosti ob koncu Dneva slovenskega futsala še tekmo za futsal superpokal!
24.08.2021 | 1. SFL
Futsal sezono začenjamo v soboto v Dobrepolju
To je dan, ko se zberejo vsi in preverijo svojo pripravljenost pred novo sezono. Tudi letos ne bo nič drugače, dogodek, ki je postal že tradicionalni, pa gosti FK Dobrepolje, ki že celo desetletje pušča globok in močan pečat na futsal zemljevidu Slovenije.
23.08.2021 | 1. SFL
Ciljno izbrali okrepitve, danes prvič v dvorani
»Ekipo smo osvežili, tako kot to mora biti. Vedno pred začetkom sezone dodamo enega ali dva igralca,« začne trener Vrhničanov in spomni, da se je poslovil trojec Nejc Berzelak, Admir Ćosić in Stefan Popović. Novinci so štirje: Marko Mohorič, Marko Djeković, Uroš Đurić in Tomas Marolt.
22.08.2021 | 1. SFL
Oplast in Dobovec do zmag
V ponedeljek so začeli s pripravami v FK Dobovec, v petek pa so se pomerili z nemško ekipo Stuttgarter Futsal Club in ga porazili z 9:3. V torek se bo Dobovec pomeril z novim prvoligašem KMN Meteorplast.
22.08.2021 | 1. SFL
V Litiji tudi Brazilec Jedi
Takoj ko bodo urejeni vsi papirji, se bo Jedi pridružil ekipi v Litiji, še dodajo v Litiji, kjer so za trenerja imenovali Andreja Dobovičnika, v času priprav pa so odigrali eno prijateljsko tekmo – pomerili so se z Mlinšami.
17.08.2021 | 1. SFL
Najprej Stuttgart, potem KMN Meteorplast
Sinoči so z delom pričeli tudi v ekipi FK Dobovec. Igralci in stroka so se zbrali v Rogatcu, uvodoma jih je v imenu klubskega vodstva nagovoril Maks Černelič, potem pa je trener Kujtim Morina začel s treningom. To je sicer že peta zaporedna sezona hrvaškega trenerja na klopi ekipe iz Obsotelja.
16.08.2021 | 1. SFL
Za Dobrepoljem teden dni dela
Teden dni vadijo in se pripravljajo na novo sezono tudi v ekipi FK Dobrepolje, ki so se po naknadnem pozivu odločili, da se vnovič preizkusijo v 1. SFL. »Veseli smo, da smo poleg. Verjamem, da bomo pokazali še več kot v lanski sezoni, ki je bila za nas prva,« pravi trener članov Dani Kaljevič, pri delu mu bo asistiral Saša Đorđević
11.08.2021 | 1. SFL
Ptujčani v prenovljeni zasedbi
Novinci so Urban Senekovič, Marko Senekovič, Timi Debeljak, Klemen Anžel, hrvaški igralec Dario Markić (v sezoni 2017/2018 26 tekem in 18 golov v dresu mariborskega futsal kluba) in Nik Jelić. S člansko ekipo bo treniral tudi nadarjeni mladinec Luka Pišek.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
389
390
391

DELI NA