14.03.2022 | 1. SFL
NZS Futsal center v Sodražici in Laškem

V sklopu centrov NZS-futsal U15 zahod/vzhod in NZS-futsal U17 se ta vikend nadaljuje delo. Pred desetimi dnevi smo bili v Podčetrtku, zdaj se bodo najboljši iz svojih selekcij in letnikov zbrali na zbirnem treningu v Sodražici oz. v Laškem. Uvodoma bodo igralci NZS Futsal center U17 in NZS Futsal center U15 zahod v soboto, 19.3., trenirali v Sodražici, dan za tem sledi še trening NZS Futsal center U15 vzhod v Laškem.  Kot je v navadi, imajo dodatni trening tudi vratarji, ki bodo tudi tokrat opravili združeni trening.

Na treningi bodo mladim igralcem pomagali in svetovali Tomislav Horvat, Milvoje Simeunović, Dejan Kramberger in Ivan Bratič.

NZS Futsal center U15, vzhod, Laško, 20.3.
Vid Prah (Futsal klub Dobovec), Gal Herček (Futsal klub Dobovec), Jaka Drozg (Futsal klub Dobovec), Tine Poredski Bračun (Futsal klub Dobovec), Maj Ungar (Futsal klub Dobovec), Domen Arnuš (KMN Slovenske gorice),  Enej Kramberger (KMN Slovenske gorice), Amadej Ploj (KMN Slovenske gorice), Vid Huber (KMN Slovenske gorice), Luka Poš (KMN Slovenske gorice), Lan Arnuš (KMN Slovenske gorice), Luka Brumen (KMN Slovenske gorice), Tilen Letonja (FC Ptuj), Tai Luka Modrič (FC Ptuj), Amar Velić (FC Ptuj), Alen Stolnik (KMN Meteorplast), Filip Petek (KMN Meteorplast) in Maj Babič ((KMN Meteorplast).

NZS futsal center U17, Sodražica, 19.3.
Luka Grm (Futsal klub Dobrepolje), Filip Jodl (KMN Benedikt), Nejc Letnik (KMN Benedikt), Gaj Križaj (FC Litija), Lovro Skrinjar (FC Litija), Kristjan Čeh (KMN Miklavž), Vid Novak (KMN Miklavž), Tian Uršič (KMN Oplast Kobarid), Luka Čop (ŠD Extrem), Andraž Gregorič (ŠD Extrem), Anže Žlindra (ŠD Extrem), Nik Ambrožič (ŠD Extrem), Alen Jambriško (KMN Meteorplast), Luka Lovrec (KMN Meteorplast), Benjamin Rep (KMN Meteorplast), Anej Rudolf (KMN Meteorplast), Niko Kosec (KMN Meteorplast), Žiga Dolinšek Grošelj (ŠD Mlinše), Lovro Trdin (ŠD Mlinše).

NZS-Futsal center U15, zahod, Sodražica, 19.3.
Grega Tomašič (Futsal klub Dobrepolje), Anže Vinšek (Futsal klub Dobrepolje), Nejc Zrimšek (Futsal klub Dobrepolje), Julien Kralj (KMN Bronx Škofije), Kevin Rajčević Oman (KMN Bronx Škofije), Teo Nunić (NK Proteus Postojna), Blaž Vadnal (NK Proteus Postojna), Miha Vilhar (NK Proteus Postojna), Luka Kujavec (NK Ribnica), Jure Benčina Grgurič (NK Ribnica), Maj Košir (NK Ribnica), Maks Gregorič (ŠD Extrem), Marcel Perušek (ŠD Extrem), David Lisac (ŠD KMN Olimpija Ljubljana), Tian Matanić (ŠD KMN Olimpija Ljubljana).

Tekst: D.P.
Foto: Nzs.si

SORODNE NOVICE

 • 30.09.2022 | 1. SFL
  Dobovec po zmagi na derbiju na vrh 1. SFL
  Dobovec se je z zmago v Ljutomeru zavihtel na 1. mesto 1. SFL. V gosteh sta se treh točk razveselila FK Siliko (s 7:2 boljši od KMN Sevnica) in KMN Oplast Kobarid (s 4:1 premagali ŠD Mlinše). Domačo zmago, prvo v tej sezoni, je vknjižil FC Bronx, ki je bil s 5:1 boljši od Dobrepolja.
 • 30.09.2022 | 1. SFL
  Siliko v Sevnico, Dobrepolje h Bronxu, Oplast pri Mlinšah
  V 4. krogu 1. SFL prinaša derbi vodilnih ekip 1. SFL. V Ljutomer k KMN Meteorplast Šic baru prihaja FK Dobovec. Ob tem so na sporedu še tekme ŠD Mlinše – KMN Oplast Kobarid, KMN Sevnica – Siliko Vrhnika in KMN Bronx Škofije – FK Dobrepolje.
 • 29.09.2022 | 1. SFL
  Derbi vodilnih v Ljutomeru
  V 4. krogu 1. SFL prinaša derbi vodilnih ekip 1. SFL. V Ljutomer k KMN Meteorplast Šic baru prihaja FK Dobovec. Ob tem so na sporedu še tekme ŠD Mlinše – KMN Oplast Kobarid, KMN Sevnica – Siliko Vrhnika in KMN Bronx Škofije – FK Dobrepolje.
 • 23.09.2022 | 1. SFL
  Prva za Oplast in Siliko, KMN Meteorplast in Dobovec prepričljivo
  Ekipa iz Posočja in ekipa z Vrhnike sta prišli do prvih treh točk v novi sezoni. Vodilna ekipa 1. SFL KMN Meteorplast Šic bar je pri tretji zmagi, suvereno je to pot odigral tudi Dobovec.
 • 22.09.2022 | 1. SFL
  Pred 3. krogom 1. SFL
  Pred nami je 3. krog 1. SFL. Vodilni KMN Meteorplast Šic bar gostuje v Sevnici, superpokalni prvak Siliko lovi prvo letošnjo ligaško zmago, praznik futsala bo v Dobrepolju, primorski derbi pa v Kobaridu.
 • 16.09.2022 | 1. SFL
  Prva točka za Sevnico in Mlinše, remi na Obali
  Po 2. krogu 1. SFL je na vrhu prvenstvene lestvice KMN Meteorplast Šic bar, ki je to pot s 4:0 odpravil Dobrepolje. Do zmage še Dobovec, s 3:1 je bil boljši od Oplasta. Tekmi v Zagorju in Kopru sta se končali z delitvijo točk.
 • 16.09.2022 | 1. SFL
  Pred TV kamerami po prvo zmago na medsebojnih tekmah
  S tekmami 2. kroga se nadaljuje tekmovanje v 1. SFL, ki to pot, ta petek, prinaša tudi uvodno tekmo meseca v tej sezoni. Kamere Nogometne zveze Slovenije bodo tokrat v Zagorju, kjer pri ŠD Mlinše gostuje ekipa KMN Sevnica.
 • 16.09.2022 | 1. SFL
  Oslabljeni Ljutomerčani čakajo motivirano Dobrepolje
  KMN Meteorplast Šic bar in FK Dobrepolje sta se dosedaj pomerila dvakrat. V Ljutomeru je bilo lani 6:2 za domačine, tekma v Dobrepolju pa se je končala z remijem (3:3).
 • 16.09.2022 | 1. SFL
  Siliko pravi test za KMN Bronx
  „Tekma proti Siliku bo tudi pokazala, kam sodimo, kaj dejansko zmoremo v letošnji sezoni,“ še pove Pertič, ki pa spomni, da bo letošnja sezona daljša z več tekmami, česar so se klubi 1. SFL razveselili.
 • 15.09.2022 | 1. SFL
  Po točki v 1. krogu oboji računajo na zmago
  V Rogaški Slatini se bosta udarila domači Dobovec in gostujoči Oplast. V 1. krogu so oboji osvojili točko. Zdi se, da so jo bili, točke namreč, bolj veseli v Dobocu, ki je remiziral s Silikom, kot pa Oplast, ki je doma remiziral z Dobrepoljem.

DELI NA