12.12.2021 | Futsal U17
NZS Futsal center U17 in U15, v Laškem tudi trening golmanov

V sklopu NZS Futsal centrov U17 in U15 se nadaljuje delo z mladimi, ki se jih spremlja in se jim namenja tudi pozornost skozi delo NZS Futsal centrov. Tako bo tudi v soboto, 18.12., v Športni dvorani Tri lilije v Laškem. Ekipo, vabljene igralce, tako za U15 in U17, čakajo koordinatorji, ki delujejo pod taktirko selektorja članov Tomislava Horvata. NZS Futsal Center U15 se začne ob 14. uri, NZS Futsal Center U17 se začne ob 11.15. V okviru dneva bo opravljen tudi poseben trening za golmane.

Vabljeni igralci

NZS Futsal center U17:
Luka Grm (Futsal klub Dobrepolje), Filip Jodl (KMN Benedikt),  Teo Kozlovič (KMN Bronx Škofije), Gaj Križaj (FC Litija), Lovro Skrinjar (FC Litija), Mel Kovač (FC Litija), Leonardo Ramadani (FC Litija), Kristjan Čeh (KMN Miklavž), Tinjan Blatnik (NK Ribnica), Nik Ambrožič (ŠD Extrem), Luka Čop (ŠD Extrem), Andraž Gregorič (ŠD Extrem), Anže Žlindra (ŠD Extrem), Žiga Frank (FK Siliko), Alen Jambriško (KMN Meteorplast), Žiga Dolinšek Grošelj (ŠD Mlinše), Tian Gobovc (ŠD Mlinše)

NZS Futsal center U15:
Vid Prah (Futsal klub Dobovec), Gal Herček (Futsal klub Dobovec), Alban Veselaj (Futsal klub Dobovec), Jaka Drozg (Futsal klub Dobovec), Matevž Muškatevc (Futsal klub Dobovec), Tian Poredski Bračun (Futsal klub Dobovec), Grega Tomašič (Futsal klub Dobrepolje), Domen Arnuš (KMN Slovenske gorice), Enej Kramberger (KMN Slovenske gorice), Amadej Ploj (KMN Slovenske gorice), Lan Arnuš (KMN Slovenske gorice), Luka Poš (KMN Slovenske gorice), Aljaž Sužnik (KMN Slovenske gorice), Teo Nunić (NK Proteus Postojna), Maj Košir (NK Ribnica), Maks Gregorič (ŠD Extrem), Tilen Letonja (FC Ptuj), Tai Luka Modrič (FC Ptuj), Amar Velić (FC Ptuj), Aleksej List (FC Ptuj), Alen Stolnik (KMN Meteorplast).

Tekst: D.P.
Foto: Nzs.si

SORODNE NOVICE

 • 03.05.2022 | Futsal U17
  Po NZS Futsal centru na turnir v Poreč
  Nogometna zveza Slovenije je v tej sezoni namenila dodatno pozornost NZS Futsal Centru, ki sta od jeseni do pomladi potekala za starostni kategoriji U15 in U17. Prav slednja tvori tudi ogrodje reprezentance U19, pred katero je nov tekmovalni ciklus.
 • 02.04.2022 | Futsal U17
  Vabljenih 15 na priprave v Podčetrtek
  V sklopu centrov NZS-futsal U17 se nadaljuje delo, zato so vabila dobili igralci, ki se bodo prihodnjo soboto, 9.4., zbrali v Podčetrtku, kjer bodo opravili dvodnevne priprave. Na treningu bosta z igralci delala selektor članov Tomislav Horvat in selektor reprezentance do 21 let Mile Simeunovič, za golmane bo poskrbel trener Ivan Bratič.
 • 09.02.2022 | Futsal U17
  NZS Futsal center na Vrhniki in v Podčetrtku
  Igralci in trenerji bodo aktivni v nedeljo, 13.2. NZS Futsal center U17 in NZS Futsal center U15 Zahod bosta potekala na Vrhniki, vodila jih bosta koordinatorja Mile Simeunovič in Dejan Kramberger, v Podčetrtku pa bo potekal NZS Futsal center Vzhod pod taktirko koordinatorjev Tomislava Horvata in Draga Adamiča. Na Vrhniki se delo začne ob 11. uro, v Podčetrtku ob 12.00.
 • 06.01.2022 | Futsal U17
  V soboto NZS futsal center U15 in U17
  V sklopu NZS Futsal centrov U17 in U15 se tudi v letu 2022 nadaljuje delo z mladimi, ki se jih spremlja in se jim namenja tudi pozornost skozi delo NZS Futsal centrov. Konec decembra so mladi trenirali v Laškem, tokrat se bodo v soboto, 8.1., zbrali v Celju. NZS Futsal centra bosta potekala pod strokovnim vodstvom trojca Mile Simeunovič, Dejan Kramberger, Ivan Bratić. V okviru dneva bo opravljen tudi poseben trening za golmane.
 • 03.11.2021 | Futsal U17
  Znane postave za NZS-Futsal center U15 in U17
  Nogometna zveza Slovenije nadaljuje z NZS centri za futsal, tokrat organizira prvega v letu 2021. Tokratno vabilo na izbirni trening gre igralcem v starostni kategoriji U15 – vzhod in U15 – zahod ter U17.
 • 13.06.2021 | Futsal U17
  Mladi upi se bodo zbrali v Rogatcu
  Po dolgem prisilnem počitku zaradi znanih razmer bo NZS v upanju po normalnem delu v prihodnje organizirala NZS center - futsal za starostno kategorijo U17. NZS center bo tako na sporedu v soboto, 19. junija, ob 13.45.
 • 12.02.2020 | Futsal U17
  Aprila še ena akcija NZS center za futsal
  Nogometna zveza Slovenije je minuli vikend pripravila NZS center za futsal, treninga sta potekala v Mariboru in v Sodražici. Vadbe so se udeležili igralci starostne kategorije U15. „Treningi so potekali po načrtovanih smernicah,“ je ob tej priložnosti povedal Tadej Levstek, ki bdi nad projektom NZS center futsal.
 • 10.02.2020 | Futsal U17
  Po uvodnih pripravah selekcije U17
  „V uvodu smo podali osnovna navodila pri samem procesu treningov (pristop, motiviranost, nivo koncentracije, izvedba nalog). Takoj sem jim tudi dal tisto potrebno zaupanje, da smo tu, da se učimo in izpopolnjujemo učenje tehnično – taktičnih značilnosti, ki jih to starostno obdobje lahko ponuja,“ uvodoma pove Levstek.
 • 07.02.2020 | Futsal U17
  Zbrala se bo selekcija U17
  Prvič se bodo jutri na dvodnevnem zboru zbrali igralci futsal selekcije U17 in tako nadaljevali z delom, ki so ga začeli na NZS centrih za futsal. Zbor igralcev in vodstva je jutri, v soboto, v Mariboru.

DELI NA