01.05.2018 | Futsal U17
Končuje se futsal selekcioniranje

Pred nami sta sklepni dejanji futsal selekcioniranja za sezono 2017/2018. Nogometna zveza Slovenije skupaj s trenerskim odborom KMN organizira izbirni trening igralcev v starostni kategoriji U17. To bo tudi sklepno dejanje načrtovanega in sistematičnega spremljanja igralcev v tej starostni kategoriji. Zbor igralcev in vodstva bo v soboto, 5. maja, ob 15.45. v Litiji.

Selekcioniranje U17:

Vabljeni igralci (zahod):
Martin Rutar (KMN Puntar), Domen Ličen (MNK Kix Ajdovščina), Žan Janež (ŠD Extrem), Tobija Kavčič (FK Siliko), Anže Zdešar (FK Siliko), Tjaš Šifrar (FSK Stripy), Nik Plestenjak (FSK Stripy), Matej Ahčičn (FSK Stripy), Gašper Bogovič (FSK Stripy), Tilen Cupin (KMN Bronx Škofije), Žiga Kneževič Mrak (KMN Bronx Škofije), Davor Stanišič (KMN Bronx Škofije), Tim Škof (FK Dobrepolje), Matic Babič (FK Dobrepolje).

Vabljeni igralci (vzhod):
Matevž Polak (KMN Imeno), Aljaž Goznik (KMN Slovenske Gorice), Žan Rebernik (KMN Slovenske Gorice), Jan Fras (KMN Slovenske Gorice), Jaka Nežmah (FC Ptuj), Mike Gosnik (FK Kebelj), Jaka Veber (FK Kebelj), Aleksander Špegelj (FK Kebelj), Toni Kovše (FK Kebelj), Adrijan Trstenjak (KMN Meteorplast), Filip Kos (KMN Meteorplast), Jan Vajs (KMN Benedikt), Timotej Šuman (KMN Benedikt), Luka Maurič (KMN Benedikt).

„To je zadnje selekcioniranje, pri delu pa smo sledili jasni filozofiji: preizkusiti čim več igralcev iz različnih klubov. Z jasno željo, da še pripomoremo h kvalitetnejšemu izboru selekcije, ki jo vodi selektor Andrej Dobovičnik. Ob tem bi se rad za kvalitetno delo zahvalil tudi koordinatorjem (Jaka Sovdat in Štefan Huber) in pomočnikoma (Franci Ahčin in Fredi Kajba), ki so izvrstno opravili svoje delo,“ je ob tem dejal Tadej Levstek, ki vodi proces selekcioniranja na tej starostni (U17) ravni.

Selekcioniranje U15:

Pred tem pa bo potekal še selekcijski trening igralcev v starostni kategoriji U15. Zbor vabljenih igralcev bo ob 13.45. Selekcioniranje vodi Dušan Razboršek.

Vabljeni igralci:
Andrej Baruca (KMN Bronx Škofije), Gašper Bartol (ŠD Extrem), Miha Car (ŠD Extrem), Liam Cernaz (KMN Bronx Škofije), Lovro Debeljak (ŠD Extrem), Jure Dušič (ŠD Extrem), Luka Klinec (KMN Bronx Škofije), Niko Houbar (KMN Meteorplast), Vid Kos (FC Litija), Anej Marsetič (KMN Bronx Škofije), Nik Okorn (FC Litija), Jaka Nežmah (FC Hiša daril Ptuj), Aleksander Stanič (KMN Bronx Škofije).

Na čakanju so Enej Lebinger (FC Litija), Alen Ruis (KMN Meteorplast), Tristan Lipovec (KMN Meteorplast), Bono Bezjak (FC Ptuj) in Marko Jordan (KMN Sevnica).

Tekst: D.P.
Foto: Nzs.si

SORODNE NOVICE

 • 19.04.2024 | Futsal U17
  Vikend prinaša sklepno dejanje NZS Futsal center za sezono 2023/2024
  Treningi bodo potekali v Laškem: v soboto, 20.4., bo tako potekala NZS center futsal – U15 in NZS center futsal – dekleta, v nedeljo, 21.4., pa še NZS center futsal – U17 in NZS center futsal – vratarji in vratarke.
 • 29.02.2024 | Futsal U17
  NZS Futsal center na Vrhniki
  Pred vrati je nov NZS center - futsal. Tokrat bodo aktivni igralci selekcije U17. Igralci bodo pod taktirko Tomislava Horvata, selektorja članske reprezentance in reprezentance do 19 let, trenirali na Vrhniki. Zbrali se bodo v soboto, 2.3., ob 11.45
 • 02.01.2024 | Futsal U17
  V nedeljo NZS futsal center v Laškem
  Z novim letom nadaljujemo z delom v NZS centrih - futsal. Prva nedelja novega leta bo tako namenjena štirim aktivnim treningom igralcev in igralk v skupinah U15, U17, vratarji in dekleta. Treningi bodo potekali v nedeljo, 7.1., v Laškem.
 • 08.12.2023 | Futsal U17
  NZS Futsal center, tokrat tudi za vratarje
  Pred vrati je nov NZS center - futsal. Tokrat so koordinatorji na center povabili igralce iz celotne države, oziroma iz vseh klubov. Sobota bo minila v znamenju NZS futsal centra U15, nedeljpa v znamenju NZS futsal centra U17, vodila ju bosta Tomislav Horvat in Mile Simeunović, nedelja pa bo v znamenju vratarjev, trenig bo vodil Damir Puškar.
 • 10.04.2023 | Futsal U17
  V Laškem trojni program NZS center futsal
  Pred vrati je nov NZS center - futsal. Tokrat so koordinatorji na center povabili igralce iz celotne države, oziroma iz vseh klubov, za tem še NZS futsal center za igralke.
 • 07.02.2023 | Futsal U17
  V soboto pregledni trening tekmi NZS Futsal center
  Nogometna zveza Slovenije nadaljuje z aktivnostmi v okviru projekta NZS Futsal center. Tako bo NZS v tem mesecu s skupno akcijo obeh kategorij U15/U17 preverila skupno pripravljenost igralcev, ki so v v tej sezoni vadili posebej na vzhodnem delu in posebej na zahodnem delu.
 • 31.12.2022 | Futsal U17
  V pričakovanju NZS Futsal centrov
  Selekciji z zahoda se bosta zbrali v Dobrepolju, U17 ob 9.45, U15 pa ob 11.45. V Spodnjem Dupleku bo NZS Futsal center selekcij vzhoda potekal po identičnem voznem redu: 9.45 in 11.45. Treninge v Spodnjem Dupleku bo vodil Tomislav Horvat, v Dobrepolju pa Mile Simeunovič.
 • 06.12.2022 | Futsal U17
  V soboto NZS Futsal center U17 in U15
  NZS v mesecu decembru nadaljuje delo v NZS futsal centrih za starostni kategoriji U15 in U17, kjer se bodo igralci zbrali to soboto, 10. decembra. Na vzhodu bodo trenirali v Spodnjem Dupleku, na zahodu pa v Dobrepolju.
 • 31.10.2022 | Futsal U17
  V pričakovanju NZS Futsal centrov U15 in U17
  Nogometna zveza Slovenije z mesecem novembrom nadaljuje delo preteklih sezon in začenja z delom v NZS futsal centrih za starostni kategoriji U15 in U17. V soboto, 5.11., bosta NZS Futsal centra potekala v Dobrepolju in Spodnjem Dupleku.
 • 03.05.2022 | Futsal U17
  Po NZS Futsal centru na turnir v Poreč
  Nogometna zveza Slovenije je v tej sezoni namenila dodatno pozornost NZS Futsal Centru, ki sta od jeseni do pomladi potekala za starostni kategoriji U15 in U17. Prav slednja tvori tudi ogrodje reprezentance U19, pred katero je nov tekmovalni ciklus.

DELI NA