10.05.2024 | Futsal AA
Jeremy Bukovec zabija tudi v finalu

Na Hrvaškem je naš reprezentančni sidraš Jeremy Bukovec potrdil dobro formo v prvih dveh tekmah finala. Dobro v končnici Seria A2 Elite kaže tudi Pordenoneju, ki ima močan slovenski pečat. V Italiji, v Serie A, se bo začel četrtfinale, v Švici pa polfinale.

Seria A, četrtfinale, 1. tekma, 11.5.
L84 – Sandro Abate (19.00)

Seria A, četrtfinale, 2. tekma, 14.5.
Sandro Abate – L84 (20.00)

V četrtfinale Seria A, elitne futsal lige v Italiji, se je uvrstil tudi Sandro Abate, kjer igra naš reprezentant Nejc Hozjan. Prva tekma jih čaka jutri.

Končnica Serie A2 Elite, 1. tekma, 4.5.
Sporting Altamarca – Pordenone 1:3

Končnica Serie A2 Elite, 2. tekma, 11.5.
Pordenona – Sporting Altamarca (16.00)

Začela se je tudi končnica v Serie A2 Elite, kjer se je z zmago izkazala ekipa Pordenoneja, ki ga vodi trener Marko Hrvatin. Pordenone je v gosteh s 3:1 ugnal Sporting Altamarco, svoj gol k zmagi je dodal Tilen Štendler. Za zmagovalno ekipo je igral tudi Rok Grželj.

DP Hrvaške, finale, 2. tekma, 6.5.
Futsal Dinamo – Olmissum 0:2 (1:1 v zmagah)

DP Hrvaške, finale, 1. tekma, 3.5.
Futsal Dinamo – Olmissum 6:4* (1:1 v zmagah)

* - po podaljšku

DP Hrvaške, finale, 3. tekma, 10.5.
Olmissum – Futsal Dinamo (20.15)

Na Hrvaškem bo nocoj na sporedu 3. tekma finala državnega prvenstva; po dveh tekmah pa je rezultat med ekipama Futsal Dinamo in Olmissum poravnan. Futsal Dinamo je po podaljšku dobil uvodno tekmo s 6:4, druga pa se je v končala z zmago Olmissuma v Zagrebu (0:2). Na obeh tekmah je naš reprezentant Jeremy Bukovec zabil vodilni gol za Olmissum in le potrdil vnovič, da je v izredno dobri formi.

DP Švice, polfinale, 11.5.
FC Will 1900 Futsal – Futsal Minerva (20.00)

V soboto se začenja tudi polfinale državnega prvenstva Švice: Futsal Minerva, za katero igrata Matej Fideršek in Tilen Gajser, gostuje pri ekipi FC Will 1900 Futsal.

Tekst: D.P.
Foto: M24.si

SORODNE NOVICE

 • 14.05.2024 | Futsal AA
  Fideršek in Gajser uspešna v polfinalu
  V Švici se je začel polfinale državnega prvenstva, gole sta dosegla Matej Fideršek in Tilen Gajser. V Italiji Pordenone Marka Hrvatina nadaljuje lov na Serie A, na Hrvaškem bo o prvaku odločala 5. tekma finala.
 • 03.05.2024 | Futsal AA
  Bukovec za naslov prvaka, v končnico tudi Hozjan
  Na Hrvaškem se začenja finale, Jeremy Bukovec bo v dresu Olmissuma igral proti ekipi Futsal Dinamo. V četrtfinale italijanske lige je napredoval tudi Nejc Hozjan, končnica Serie A2 čaka tudi Pordenone, ki ga vodi trener Marko Hrvatin.
 • 22.04.2024 | Futsal AA
  Osredkar in Fetić pomagala svojima ekipama rang višje
  V Serie A2 se je vnovič izkazala ekipa Pordenoneja, ki je z domačo zmago proti Leccu (8:4) krog pred koncem rednega dela potrdila uvrstitev v končnico. Za ekipo trenerja Marka Hrvatina je Tilen Štendler dosegel dva gola, v tej sezoni skupaj sedem. V dresu Pordenoneja še vedno igra tudi Rok Grželj.
 • 13.04.2024 | Futsal AA
  Z dobrim vtisom in izkušnjami s Portugalske
  Slovenija tekmo začela v postavi Marko Peček, Jeremy Bukovec, Žiga Čeh Klemen Duščak, Matej Fideršek, v nadaljevanju so igrali še Nejc Berzelak, Teo Turk, Uroš Đurič, Max Vesel, Luka Čop, Tilen Rajter, Nejc Hozjan, Žan Janez in Alen Muratagić.
 • 12.04.2024 | Futsal AA
  Evropski in svetovni prvak je bil premočan
  Moška članska futsal reprezentanca je s 4:0 klonila na 1. od dveh tekem proti Portugalski, evropskemu in svetovnemu prvaku. Ekipi se bosta vnovič pomerili v soboto.
 • 10.04.2024 | Futsal AA
  V pričakovanju tekem z evropskim in svetovnim prvakom
  Moška članska futsal reprezentanca se bo jutri in v soboto dvakrat pomerila s Portugalsko. Evropski in svetovni prvak se pripravlja na svetovno prvenstvo 2024, Slovenija pa bosta tekmi koristili za nabiranje izkušenj, ki jih potrebuje pomlajena vrsta.
 • 09.04.2024 | Futsal AA
  Futsal reprezentanca na Portugalsko
  „Veselim se teh tekem, ker bomo igrali proti najtežjemu možnemu tekmecu. Naši igralci, ki še nimajo toliko izkušenj s takih tekem, potrebujejo prav to. Na prvi tekmi ne bomo preveč taktizirali. Želim si, da odigramo agresivno po celem igrišču. Želim videti v odprti tekmi, koliko smo sposobni proti najboljšim,“ pred tekmama pove selektor Tomislav Horvat.
 • 02.04.2024 | Futsal AA
  Znam seznam igralcev za tekmi proti svetovnemu in evropskemu prvaku
  Prihodnji teden bodo člani Slovenije gostovali pri evropskemu in svetovnemu prvaku. Varovanci selektorja Tomislava Horvata bodo v Lizboni odigrali tekmi proti Portugalski. Selektor je obelodanil seznam igralcev, na katere računa.
 • 27.03.2024 | Futsal AA
  Dvakrat s Portugalci, svetovnimi in evropskimi prvaki
  Prihodnji teden se bo vnovič zbrala reprezentanca do 19 let, aprila pa akcijo in dve tekmi s Portugalsko, aktualnimi svetovnimi prvaki, čaka tudi moško člansko futsal reprezentanco.

DELI NA