03.03.2021 | Pokal Terme Olimia
Futsal in Terme Olimia še naprej z roko v roki

Futsal sezona se nadaljuje, del bogate futsal tradicije je tudi pokalno tekmovanje. Od leta 2011 je sponzor pokala NZS podjetje Terme Olimia, dosedanje dobro sodelovanje pa se na obojestransko veselje nadaljuje. Tako bo podjetje Terme Olimia vsaj še naslednja štiri leta sponzor tega atraktivnega tekmovanja.

Podčetrtek od leta 2013 redno gosti finalne turnirje pokala.

V dosedanjih petiindvajsetih sezonah je naslov devetkrat pristal v Litiji, po trikrat so slavili Oplast, Puntar in FK Dobovec, Luvin in Proen Maribor po dvakrat, po enkrat celjski Pelikani (Maxi klub), KMN Gorica in Bronx Škofije.

Zmagovalci pokala Terme Olimia (25 sezon):
FC Litija 9
KMN Oplast Kobarid 3
Dobovec MB-Monting 3
KMN Puntar 3
Agencija Luvin 2
Proen Maribor 2
KMN Bronx Škofije 1
KMN Gorica 1
Pelikan 1

„Eno od glavnih vodil Term Olimia je partnersko sodelovanje s številnimi organizacijami, društvi, športnimi, kulturnimi, rekreacijskimi društvi, prostovoljnimi organizacijami in športnimi zvezami, naj si bo to v lokalnem okolju, bodisi na državni bodisi mednarodni ravni. Povezovanje in sodelovanje sta osnova za razvoj vsakega podjetja, lokalne skupnosti v okviru katere deluje, nenazadnje tudi vsakega posameznika znotraj organizacije. Pri tem nastopamo v različnih vlogah: bodisi kot pobudniki in nosilci projektov, h katerim vabimo partnerje v okolju, bodisi kot eden izmed sodelujočih partnerjev, pogosto pa tudi kot sponzor ali pokrovitelj.  V veliko čast in veselje nam je sodelovanje z Nogometno Zvezo Slovenije na področju dvoranskega nogometa, FUTSAL-a. Naše partnersko sodelovanje sega že precej v zgodovino, v leto 2011 in z veseljem se odzovemo vsakoletnemu skupnemu ustvarjanju zgodbe Zaključnega turnirja Futsal pokala v Podčetrtku, ki si že zasluži naziv tradicionalni Futsal  pokal Term Olimia. Mirno okolje, možnost treningov v večnamenski športni dvorani Podčetrtek z vso potrebno infrastrukturo, ki je v neposredni bližini Term, so idealni pogoji za izvedbo tako priprav kot tekmovanj. O kakovosti in pestrosti naših storitev verjamemo, da ste se skozi vsa leta sodelovanja tudi sami prepričali. V Termah Olimia se bomo še naprej trudili, skupaj z našo lokalno skupnostjo, da zagotovimo vsem športnikom optimalne razmere za svoje treninge, ki jih potrebujejo za doseganje vrhunskih rezultatov in še naprej bomo podpirali šport ter razvoj dvoranskega nogometa v Sloveniji, saj nas povezuje nekaj več kot je samo poslovno sodelovanje, povezuje nas prijateljstvo. Hvala odgovornim za futsal v Sloveniji in Nogometni zvezi Slovenije, da lahko s ponosom povemo, da smo Vaš partner in se temu nadejamo tudi v prihodnje!“ je ob nadaljevanju zglednega sodelovanja povedal Vasja Čretnik, prokurist Term Olimia.

Tekst: D.P.
Foto: Nzs.si

SORODNE NOVICE

 • 29.03.2021 | Pokal Terme Olimia
  Znani pari četrtfinala futsal pokala
  Danes je bil opravljen žreb četrtfinala pokala Terme Olimia. O potniku med štiri bo odločala ena tekma, ki bo na sporedu 23. aprila.
 • 27.03.2021 | Pokal Terme Olimia
  Tudi Oplast med osem v pokalu
  Nocoj se je sklenila osmina finala pokala Terme Olimia, ki se igra 26. sezono. Napredovanje v četrtfinale so si zagotovili FK Dobovec, FC Hiša daril Ptuj, FC Litija, FC Bronx, FK Siliko, ŠD Mlinše, KMN Oplast Kobarid in KMN Meteorplast.  Žreb četrtfinala bo izveden v ponedeljek, 29.03., v prostorih NZS
 • 25.03.2021 | Pokal Terme Olimia
  V petek in soboto tekme, v ponedeljek žreb
  Petek je rezerviran za osmino finala pokala Terme Olimpia, ki tako začenja svojo 26. sezono. Naslov pokalnega prvaka brani FK Dobovec.
 • 14.10.2020 | Pokal Terme Olimia
  Znani pari osmine finala futsal pokala Terme Olimia
  Tudi v tej sezoni, že 26. po vrsti, bo potekalo pokalno tekmovanje pokal Terme Olimia, kjer bo v prvi fazi igralo 16 ekip. Žreb parov osmine finala je bil opravljen danes. Tekme so predvidene za petek, 6. novembra.
 • 08.10.2020 | Pokal Terme Olimia
  V sredo žreb osmine pokala Terme Olimia
  Tudi v tej sezoni, že 26. po vrsti bo to, bo potekalo pokalno tekmovanje pokal Terme Olimia, kjer bo v prvi fazi igralo 16 ekip. Žreb parov osmine finala bo v sredo, 14.10.2020, v prostorih Nacionalnega nogometnega centra. Tekme so predvidene za petek, 6. novembra.
 • 02.03.2020 | Pokal Terme Olimia
  Na poti do naslova niso prejeli gola
  "Še enkrat čestitam mojim fantom, ki so dokazali, da so najboljši, ko je to najbolj potrebno,“ je po finalu pokala Terme Olimia dejal trener prvakov Kujtim Morina.
 • 01.03.2020 | Pokal Terme Olimia
  Pokalna lovorika ostaja v Obsotelju
  Dobovec MB-Monting je osvojil tretji (zaporedni) naslov prvaka pokala Terme Olimia. Zasedba trenerja Kujtima Morine je bila v finalu s 4:0 pred 400 gledalci boljša od Oplasta.
 • 01.03.2020 | Pokal Terme Olimia
  Oplast četrtič ali Dobovec tretjič (zapored)
  Ekipi sta se v tej sezoni pomerili dvakrat v 1. SFL – 5:2 in 6:1 je bilo vsakič za Dobovec. Moštvi sta se srečali v pokalu Terme Olimia že lani – 1:1 in 7:2 za Dobovec v četrtfinalu. Dobovec prednjači v medsebojnih tekmah, zadnji uspeh Oplasta proti Dobovcu pa datira v 27.10. 2017 – 7:6 je bilo za Oplast v športni dvorani v Tolminu.
 • 29.02.2020 | Pokal Terme Olimia
  Oplast in Dobovec finalista pokala
  Naslov brani Dobovec MB-Monting, finale je jutri na sporedu ob 17.30, prenos pa na spletni strani www.nzs.si.

DELI NA