12.02.2020 | Futsal U17
Aprila še ena akcija NZS center za futsal

Nogometna zveza Slovenije je minuli vikend pripravila NZS center za futsal, treninga sta potekala v Mariboru in v Sodražici. Vadbe so se udeležili igralci starostne kategorije U15. „Treningi so potekali po načrtovanih smernicah,“ je ob tej priložnosti povedal Tadej Levstek, ki bdi nad projektom NZS center futsal.

„Sam načrt tokratnega treninga je bil, da fantje ponovijo določene tehnične elemente, ki jih vsakič poskusimo še popraviti iz izboljšati. Velik poudarek je, da se trenerji potrudijo z dobro demonstracijo, ter odpravljanjem morebitnih napak, ki se med samo izvedbo pojavljajo. Naredili smo tudi nekaj situacijskih vaj, primernih njihovi starosti. Vidi se, da tudi ti mladi fantje niso neuki, da se nekateri trenerji zelo resno ukvarjajo s tem delom z mladimi, ki je zelo pomemben pri samem razvoju teh mladih fantov,“ je Levstek opisal delo v Mariboru in v Sodražici.

Dodajmo ob tem še, da bo naslednja akcija v mesecu aprilu, ko se bo med tekmo vzhoda in zahoda končala letošnja futsal sezona, za katero menim, ki je bila po Levstekovi oceni pri mladih zelo lepo zapeljana ter izvedena.

NZS center futsal - U15 vzhod:
Vid Repnik (KMN Miklavž), Kristjan Čeh (KMN Miklavž), Nejc Letnik (KMN Slovenske gorice), Primož Petko (KMN Slovenske gorice), Tine Gungl (KMN Sveta Trojica), Sergej Šijanec (KMN Sveta Trojica), Kristjan Bandur (FC Ptuj), Uroš Stojnič (FC Ptuj), Jakob Virag (KMN Meteorplast), Anej Hrovat (KMN Meteorplast), Maj Tjaš Podkrajšek (ŠD Mlinše), Lovro Trdin (ŠD Mlinše)

Strokovno vodstvo:
Tadej Levstek, Tadej Vogrinec, Janez Dolinšek

NZS center futsal - U15 zahod:
Klemen Marolt (FK Dobrepolje), Erik Fink (FK Dobrepolje), Luka Grm (FK Dobrepolje), Nejc Špik (FSK Stripy), Jan Kalšek (KMN Bronx Škofije), Lian Pucer (KMN Bronx Škofije), Lucas Mačak (KMN Bronx Škofije), Alen Zgonc (NK Ribnica), Jakob Čampa (NK Ribnica), Nejc Vetrih (ŠD Extrem), Aljaž Lovrenčič (ŠD Extrem) in Patrik Korenjak (ŠD Extrem).

Strokovno vodstvo:
Tadej Levstek, Danijel Kaljevič in Srđan Đorđević

Tekst: D.P.
Foto: Miha Vetrih

SORODNE NOVICE

 • 10.02.2020 | Futsal U17
  Po uvodnih pripravah selekcije U17
  „V uvodu smo podali osnovna navodila pri samem procesu treningov (pristop, motiviranost, nivo koncentracije, izvedba nalog). Takoj sem jim tudi dal tisto potrebno zaupanje, da smo tu, da se učimo in izpopolnjujemo učenje tehnično – taktičnih značilnosti, ki jih to starostno obdobje lahko ponuja,“ uvodoma pove Levstek.
 • 07.02.2020 | Futsal U17
  Zbrala se bo selekcija U17
  Prvič se bodo jutri na dvodnevnem zboru zbrali igralci futsal selekcije U17 in tako nadaljevali z delom, ki so ga začeli na NZS centrih za futsal. Zbor igralcev in vodstva je jutri, v soboto, v Mariboru.
 • 07.02.2020 | Futsal U17
  Znani postavi za NZS Futsal center U15
  Nogometna zveza Slovenije nadaljuje z NZS centri za futsal, tokrat organizira prvega v letu 2020. Tokratno vabilo na izbirni trening gre igralcem v starostni kategoriji U15 – vzhod in U15 – zahod.
 • 03.12.2019 | Futsal U17
  Nadaljuje se delo z NZS centri za futsal
  Nogometna zveza Slovenije nadaljuje z NZS centri za futsal, tokrat organizira zadnjega v letu 2019. Prihajajoča sobota in nedelja bosta v znamenju treningov v Sodražici (Zahod v soboto) in Mariboru (Vzhod v nedeljo).
 • 26.10.2019 | Futsal U17
  Znane postave za NZS center futsal U15 in U17
  Nogometna zveza Slovenije bo tudi v novi sezoni skupaj s trenerskim odborom KMN organizira izbirni trening igralcev v starostni kategoriji U15 in U17. Prihodnji vikend bodo tako potekali štirje izbirni treningi NZS Center futsal.
 • 24.04.2019 | Futsal U17
  Po uspešnem zaključku futsal izbirnih treningov U15 in U17
  Nogometna zveza Slovenije skupaj s trenerskim odborom KMN pri NZS je minulo soboto v Sodražici organizirala zaključna izbirna treninga igralcev v starostnih kategorijah U15 in U17. Za izbirne treninge v U15 so bili zadolženi Dušan Razboršek, Tadej Vugrinec, Danijel Kaljevič, za U17 pa Tadej Levstek, Robert Gačnik, Fredi Kajba, Goran Stanić.
 • 17.04.2019 | Futsal U17
  Še zadnja izbirna treninga za U15 in U17
  Nogometna zveza Slovenije skupaj s trenerskim odborom KMN organizira zaključna izbirna treninga igralcev v starostnih kategorijah U15 in U17. Zbor igralcev in vodstva je v soboto, 20.04., v Sodražici.
 • 24.03.2019 | Futsal U17
  Selektor Dobovičnik razkril ekipo za kvalifikacije
  Futsal reprezentanca Slovenije U19 se bo jutri, v ponedeljek, 25. marca, ob 18. uri zbrala v Podčetrtku. V sredo reprezentanca začenja prve uradne kvalifikacije za Euro 2019.
 • 18.03.2019 | Futsal U17
  Po uspešnem NZS centru v Sodražici in Podčetrtku
  „Zelo sem zadovoljen z videnim. Nadaljujemo s trendom sodobnih futsal treningov v teh starostnih kategorijah. Pri fantih je opazna velika zagnanost in velika pripadnost. Moram pa reči, da smo imeli to pot dva neopravičena izostanka,“ je povedal Dušan Razboršek, ki vodi trenerski odbor KMN pri NZS in bdi nad akcijo v kategoriji U15.

DELI NA