PREVENTIVNI ZDRAVSTVENI PREGLEDI ZA MLADE NOGOMETAŠICE IN NOGOMETAŠE
Zakaj strokovnjaki poudarjajo pomen ustreznih preventivnih zdravstvenih pregledov? Zakaj je pomembno, da mladi skrbijo za svoje zdravje in kako kot starš ravnati v primeru poškodbe?
Več informacij
DIGITALNI POSVET: STEBRI ZDRAVJA
Glavni trije stebri zdravja so gibanje, prehrana in duševno zdravje. Če je načet en steber zdravja, je pritisk na druga dva lahko hitro premočan. Veste, kako zgraditi trdne temelje zdravja?
Več informacij
KAKO PREPREČITI IN ZDRAVITI BOLEČINE V HRBTU?
Bolečine v hrbtu na splošno znižujejo kakovost življenja posameznikom, športnike pa ovirajo tudi pri treningih. Kako bolečine zdraviti in kako jih preprečiti, še preden se pojavijo, si oglejte v brezp ...
Več informacij
ZAVAROVANJE ZOBJE IN ZOBJE+
Z zavarovanji Zobje in Zobje+ vam povrnemo stroške, ki nastanejo pri obisku zobozdravnika. Od doplačil za nadstandardne zobozdravstvene storitve in materiale do protetike in ustne higiene.
Več informacij
ZAVAROVANJE SPECIALISTI NEZGODA
V primeru poškodbe igra ključno vlogo čas. S hitrim začetkom zdravljenja zmanjšate možnost poslabšanja stanja poškodbe in si omogočite hiter povratek v vsakdanje življenje ter na nogometne zelenice.
Več informacij
Zavarovanje Specialisti+
Z zavarovanjem Specialisti+ ima vaše zdravstveno stanje vedno prednost. Hitro od prvega pregleda do diagnoze, posega, zdravil in rehabilitacije. Mreža vrhunskih izvajalcev zagotavlja zdravstvene stori ...
Več informacij
Zdravljenje poškodovanih meniskov
V članku vam bomo predstavili, kako poteka zdravljenje poškodovanega meniskusa, kako lahko pomaga fizioterapevt in kdaj se uporabijo manualne tehnike.
Več informacij
Digitalna okrogla miza: Posledice izpada rekreacije pri otrocih in mladostnikih v času pandemije
O posledicah izpada rekreacije pri otrocih in mladostnikih v času pandemije smo se na digitalnem posvetu pogovarjali z Rajkom Korentom, nogometnim trenerjem z dolgoletnimi izkušnjami pri delu z mladim ...
Več informacij
Ramenski sklep – zdravljenje poškodb in bolezni
Ramenski sklep je po svoji funkciji in obliki kroglast sklep in ima med vsemi sklepi v človeškem telesu največjo gibljivost. V članku preberite kakšne so poškodbe in bolezni ramenskega sklepa.
Več informacij