Datum od
Datum do

03.09.2022 | Futsal Superpokal
Siliko po preobratu do novega naslova
V finalu je ekipa trenerja Mileta Simeunovića s 4:3 premagala Dobovec. Gole za 2. superpokalni naslov Vrhničanov so dosegli Uroš Đurić, Nikola Jandrić, Marko Bjelčević in Žan Janež.
22.09.2018 | Futsal Superpokal
Dobovec do futsal superpokala
Dobovec Pivovarna Kozel je s tretjo lovoriko v koledarskem letu 2018 začel sezono 2018/2019. V finalu superpokala je Dobovec s 6:1 porazil Litijo in prišel do 2. superpokala v svoji zgodovini.  S tremi goli je navdušil Kristjan Čujec.
22.09.2018 | Futsal Superpokal
Litija devetič ali Dobovec drugič
Ljutomer bo danes v znamenju futsala, saj mesto že drugič zapored gosti Dan slovenskega. Vrhunec dneva pa bo zagotovo že 15. izvedba Superpokala. Za lovoriko se bosta pomerila Dobovec Pivovarna Kozel, aktualni državni in pokalni prvak, ter FC Litija. Obračun iz Ljutomera bosta od 18.55 naprej lahko spremljali tudi na spletni strani www.futsal.si!
21.09.2018 | Futsal Superpokal
Ne bežijo od vloge favorita
„Čaka nas borbena izvedba Litije, ki je ne glede ne na vse odhode in prihode še vedno dobra in kvalitetna ekipa. V svoji sredini imajo igralce, ki so odigrali že mnogo velikih tekem. Ne pozabimo, tu so Gašper Vrhovec, Denis Ramić, Anže Širok, ostal je tudi Nikola Jandrić,“ nadaljuje Morina, ki se zaveda, da odloča ena tekma, dnevna forma.
20.09.2018 | Futsal Superpokal
Pertič želi, da pred kamerami pokažejo pravi obraz
„V tem trenutku težko govorim o formi. Igrali bomo proti najboljši ekipi lige, tako je na papirju. Mi moramo biti pravi od januarja oz. od marca naprej. A to ne pomeni, da nas superpokal ne zanima,“ razmišlja trener Litije Damir Pertič. Njegova ekipa je zmagala na dveh pripravljalnih turnirjih.
23.08.2018 | Futsal Superpokal
15. Futsal superpokal bo v Ljutomerju
Slovenski prvoligaši so začeli s pripravami na novo sezono, ki se bo pričela v 1. krogom 28. septembra. Šest dni poprej pa bo na sporedu uraden uvod v tekmovanja v novi sezoni. V Ljutomeru bo potekal že tradicionalni Dan slovenskega futsala, ki se bo sklenil s futsal superpokalom, ki bo igran že petnajstič.
1

DELI NA