14.07.2016 | 1. SFL
Šolanje trenerjev za izobrazbo FUTSAL B in FUTSAL C

Tudi letos bo potekalo izobraževanje za pridobitev izobrazbe FUTSAL C in FUTSAL B.

Izobrazba FUTSAL B

Za prijavo na usposabljanje je zahtevana končana najmanj IV. stopnja izobrazbe, diploma TRENER futsal C z oceno uspešno opravil (ocene 8, 9, 10), eno letna praksa kot TRENER futsal C (potrdilo kluba), potrdilo Območnega združenja trenerjev o delovanju (fotokopija licence) in potrdilo o pedagoški praksi. Kandidati, ki niso državljani Republike Slovenije, morajo imeti opravljen izpit iz znanja slovenskega jezika. Usposabljanje bo potekalo v Litiji (26. - 28.8. in 2.-4.9.)

Izobrazba FUTSAL C

Za prijavo na šolanje za izobrazbo FUTSAL C je zahtevana končana najmanj IV. stopnja izobrazbe in najmanj 3-letni igralni staž (potrdilo kluba ali MNZ). Kandidati, ki niso državljani Republike Slovenije, morajo imeti opravljen izpit iz znanja slovenskega jezika.

Šolanje traja skupno 70 ur (32 ur teoretičnega, 35 ur praktičnega dela in 3 ure izpiti). Po uspešno zaključenem šolanju dobijo kandidati strokovni naziv TRENER futsal C – strokovni delavec v športu 1 in s tem pravico vodenja futsal moštev v 2. SFL in vseh mlajših kategorijah v okviru MNZ in NZS do vključno U21, pod nadzorom mentorja z višjo stopnjo usposobljenosti. Šolanje bo potekalo v Litiji (15. - 18.9. in 22.9. - 25.9.).

Več podatkov

Vodja šolanj in usposabljanj Nogometne zveze Slovenije je Matjaž Jaklič. Za dodatne informacije vam je na razpolago strokovna služba NZS (Branko Elsner, T: 04 27 59 448, E: brane.elsner@nzs.si).

::  dokument.asp?id=56 ( kB)

Tekst: D.P.
Foto: D.P./Nzs.si

 

SORODNE NOVICE

  • 07.07.2016 | 1. SFL
    Znani tekmeci Maribora
    Slovenski državni prvak bo gostil turnir kvalifikacij, tekme bodo v dvorani Tabor

DELI NA