Generalka proti Srbiji

Ženska futsal reprezentanca je včeraj dobila tekmice v kvalifikacijah za prvo evropsko prvenstvo, ki bo februarja. Slovenke bodo kvalifikacije igrale med 11. in 16. septembrom v Karlovcu. Da bi prišle na prvo uradno tekmovanje/kvalifikacije dobro pripravljene, se bodo varovanke selektorja Dejana Krambergerja kvalitetno pripravile.

Med 10. in 15. avgustom bodo igralke opravile priprave na Rogli, kjer bo poudarek na izboljšanju fizične pripravljenosti.

25. in 26. avgusta bo Slovenija odigrala še 3. in 4. uradno tekmo, paket srečanj pa bo tudi generalka za septembrske kvalifikacije. V Slovenijo konec avgusta prihaja Srbija, ki bo prav pri nas odigrala prvo uradno tekmo.

Reprezentanca bo v času tekem proti Srbiji nastanjena v Laškem, kjer bo trenirala. Druga, ena od dveh tekem, bo odigrana prav v mestu ob Savinji. Lokacija prvega medsebojnega srečanja pa bo znana naknadno.

Tekst: D.P.
Foto: Nzs.si

SORODNE NOVICE

 • 15.02.2019 | Futsal ženska A reprezentanca
  Za evropski futsal naslov prvič tudi članice
  Na tekmovanju bo tudi dolgoletni mednarodni kontrolor in FIFA inštruktor Štefan Tivold, ki bo na Portugalskem nadziral sodnice (iz Španije, Italije, Rusije, Turčije in Irana), ki bodo sodile  na finalnem turnirju.
 • 05.07.2018 | Futsal ženska A reprezentanca
  Slovenke dobile tekmice v kvalifikacijah za Euro 2019
  Danes je Evropska nogometna zveza Uefa v Nyonu opravila žreb (pred)kvalifikacij za 1. futsal evropsko prvenstvo članic, ki bo na sporedu februarja 2019. Slovenska reprezentanca bo pot na premierno prvenstvo Stare celine iskala na Hrvaškem!
 • 04.07.2018 | Futsal ženska A reprezentanca
  Upa na še več igralk in ugoden žreb za Euro 2019
  Če je bil kdo izjemno ponosen po tekmah na Slovaškem, je bila to zagotovo kapetanka futsal reprezentance Tanja Vrabel. Po uspešni nogometni karieri se je odločila, da se preizkusi v sodniških vrstah. A je vmes sprejela izziv in se preizkusila v futsalu. Ni ji žal. Redno obisku dodatne treninge futsal reprezentance in pogleduje proti Nyonu, kjer bo jutri Slovenija dobila tekmice v boju za Euro 2019!
 • 28.06.2018 | Futsal ženska A reprezentanca
  Ženska futsal reprezentanca v pričakovanju žreba v Nyonu
  Evropska nogometna zveza Uefa je obelodanila gostitelje glavnega dela kvalifikacij za sploh prvo evropsko futsal prvenstvo članic. Turnirje glavnega dela kvalifikacij bodo tako gostile Španija, Portugalska, Ukrajina in Hrvaška.
 • 25.06.2018 | Futsal ženska A reprezentanca
  Ni počitka, ker želijo na Euro
  Kljub „počitnicam“ pa še naprej tedenske treninge opravlja ženska futsal reprezentanca. Selektor Dejan Kramberger in njegova pomočnica Andreja Prek na vadbi posvečata pozornost izboljšavi vseh taktično – tehničnih elementov, med 11. in 15. avgustom pa sledijo priprave, kjer se bo izboljšala še fizična pripravljenost
 • 21.06.2018 | Futsal ženska A reprezentanca
  Slovenija v glavni del kvalifikacij
  Slovenska ženska futsal reprezentanca zavzeto nadaljuje s treningi in pripravami na novo sezono. Petega julija pa bo naša reprezentanca, ki jo vodi selektor Dejan Kramberger, dobila tekmice v kvalifikacijah, ki bodo potekale v dveh delih.
 • 07.06.2018 | Futsal ženska A reprezentanca
  Kar 23 držav v lov na Euro, med njimi tudi Slovenija
  Prihodnji mesec, točneje 5. julija, bo v Nyonu opravljen žreb kvalifikacijskih skupin za Euro 2019. Predkrog kvalifikacij (tam Slovenije ne bo) bo na sporedu med 21. in 26. avgustom, glavni del kvalifikacij pa med 11. in 16. septembrom. Finalni turnir, kjer bomo dobili prve evropske prvakinje, bo igran med 14. in 17. februarjem 2019!

DELI NA