11.03.2018 | Državne futsal lige
Prvakom se slabo piše, Meteorplastu zmaga vikenda

Danes se je sklenil še redni del tekmovanja mladih U19, korak ali dva pred tem pa so v ostalih starostnih kategorijah, kjer se trudijo številni trenerji, klubski delavci in vsi, ki skrbijo, da vedno znova prihajajo mladi nadarjeni igralci.

V soboto, 17. marca, se začenja polfinale v tekmovanju mladih U17, kjer so včeraj med štiri prišli Kebelj Avto Aleš, FSK Stripy, Siliko Atet rent a car in KMN Meteorplast. Dejansko je kvartet le potrdil boljše izhodišče s prve tekme. V prvem krogu izločilni bojev se je poslovila ekipa KMN Slovenske Gorice, ki ne bo obranila naslov lanske sezone.

Tekmovanje mladih U17, četrtfinale, 2. tekma, 10.3.
Siliko Atet rent a car – Benedikt Avtodeli Džauš 3:2

KMN Meterorplast – FK Dobrepolje 5:3

KMN Slovenske Gorice – FSK Stripy 4:4
KMN Bronx Škofije – Kebelj Avto Aleš 2:1

1. tekma, 3.3.
FSK Stripy – KMN Slovenske Gorice 5:4
Kebelj Avto Aleš – KMN Bronx Škofije 4:2
FK Dobrepolje – KMN Meteorplast 1:6
Benedikt Avtodeli Džauš – Silko Atet rent a car 1:3

Danes se je v tekmovanju mladih U15 začel polfinale. ŠD Exrem je bil s kar 10:0 boljši od Ptujčanov (lani so bili prvaki), Bronxi so slavili v Litiji (2:3).

Tekmovanje mladih U15, polfinale, 1. tekma, 11.3.
ŠD Extrem – FC Hiša daril Ptuj 10:0

FC Litija – KMN Bronx Škofije 2:3

V tekmovanju U13 pa so bile na sporedu prve četrtfinalne tekme, ena pa bo v četrtek. Največji kapital sta si ustvarila FC Hiša daril Ptuj (aktualni prvaki so bili z 9:0 boljši od Dobrepolja) in KMN Meteorplast, ki je s 14:1 slavil v Ljubljani.

Tekmovanje mladih U13, četrtfinale, 1. tekma, 10.3.
Futsal klub Olimpija – KMN Meteorplast 1:14

KMN Sevnica – KMN Bronx Škofije 5:4
FK Dobrepolje – FC Hiša daril Ptuj 0:9

15.3.
KMN Miklavž TBS Team24 – NK Ribnica Kočevje (18.30)

Tekst: D.P.
Foto: KMN Meteorplast

SORODNE NOVICE

 • 11.03.2018 | Državne futsal lige
  V Celju odločale 6-metrovke, prvakinje suvereno
  Aktualne prvakinje so z 8:2 porazile KMN Cerkvenjak, naloga pa ni bila tako lahka. Gostje so povedle z avtogolom Tanje Vrabel, vodilne strelke lige. Ob polčasu je bilo 3:2 za prvakinje, ki jim agresivna in trda igra Cerkvenjaka ne odgovarja. Kljub temu pa je v nadaljevanju prišla do izraza domača kvaliteta. Pri 5:2 je prvi gol po poškodbi dosegla tudi Anja Voga.
 • 10.03.2018 | Državne futsal lige
  Prvaki s sedmico proslavili naslov v 2. SFL
  S tekmo v Škofji Loki se je končala sezona 2. SFL. Naslov prvaka in napredovanje v 1. SFL so si zagotovili Škofjeločani, drugouvrščena Gorica pa bo z Ivančno Gorico igrala dve tekmi za dodatno mesto v 1. SFL. Prav Škofjeločanom je pripadlo zadnje dejanje lige, kjer so s 7:1 porazili ekipo Dlan Logatec.
 • 10.03.2018 | Državne futsal lige
  Dekleta začenjajo polfinale, prvakinje odkrito po obrambo naslova
  Medtem ko so moške ekipe včeraj sklenile redni del 1. SFL, danes pa bo konec še 2. SFL, pa s sklepnimi boji začenjajo ženske vrste v Ženski futsal ligi. Naslov prvakinj brani zasedba KMN Slovenske Gorice, ki je bila suverena že v rednem delu – 12 tekem, 10 zmag (skupaj 32 točk), dva remija. Sledile so ji ŽNK Celje (23 točk), Siliko Nova Panorama (7) in KMN Cerkvenjak (6).
 • 25.02.2018 | Državne futsal lige
  Prvakinje potrdile 1. mesto po rednem delu
  Z derbijem v Voličini se je sklenil redni del Ženske futsal lige. Vodilni klub KMN Slovenske Gorice je s 7:0 porazil drugouvrščeno ŽNK Celje. S tremi zadetki se je vnovič izkazala vodilna strelka lige Tanja Vrabel.
 • 24.02.2018 | Državne futsal lige
  Razpoloženi strelci v Škofji Loki in Mariboru
  V 2. SFL v 17. krogu so bili strelci razpoloženi še posebej v soboto. Ob domači zmagi je FSK Stripy dosegel 12 golov, KMN Miklavž TBS Team24 enega manj. Obe zasedbi sta slavili zmago doma, za čast gostov sta poskrbela KMN Tomaž Šic Bar in FC Hiša daril Ptuj, ki sta se s tremi točkami vrnila z gostovanj v Logatcu in Oplotnici.
 • 23.02.2018 | Državne futsal lige
  Škofjeločani dovolj kvalitetni, da bodo obstali v 1. SFL
  „Dosedaj sem se vedno boril za naslov državnega prvaka v 1. SFL. Situacija v Škofji Loki je bila nova zame. Sprejel sem jo in se skupaj z igralci začel boriti. Nisem prišel le zato, da bi bil trener, ampak da cilj dosežemo. Ker smo vedeli, kaj želimo, smo se tudi hitro dogovorili za sodelovanje.“
 • 20.02.2018 | Državne futsal lige
  ŽNK Celje do treh točk, prvakinjam le ena
  Obeležila sta ga zmaga ŽNK Celje proti Siliku Nova Panorama, 3:0 je bilo. ŽNK Cerkvenjak in KMN Slovenske gorice sta si razdelili točki, vodilna ekipa pa je nastopila brez prve strelke Tanje Vrabel. Veliko smolo so imele Celjanke, ki so zaradi poškodbe ostale brez Klementine Mavhar, ki ji na tem mestu želimo hitro okrevanje!
 • 17.02.2018 | Državne futsal lige
  Po 21 letih FSK Stripy spet v 1. SFL
  Futsal klub Stripy je nazadnje igral v najmočnejši slovenski ligi - takrat še 1. slovenska liga malega nogometa - v sezoni 1996/97. Moštvo zbrano okoli trenerja Tomislava Horvata je nanizalo 14 zaporednih ligaških zmag, Horvat pa je ekipo prevzel 14.10. lani. Predtem je ekipo vodil Sead Nadarevič. Za tokratno zmago, ki odpira vrata v 1. SFL, so gole prispevali Luka Bešter (1), Luka Jamnik (2) in Luka Kanc (1). 
 • 14.02.2018 | Državne futsal lige
  Goričani suvereno v Sodražici
  V torek in sredo se igrajo tri prestavljene tekme 14. kroga 2. SFL. Obračuni v Zagorju, Velikih Laščah in Sodražici bi morali biti odigrani pred desetimi dnevi, a so bili odpovedani zavoljo snega in slabih voznih razmer. Prva tekma je pripadla vodilni ekipi 2. SFL Stripyju, ki je s 4:1 slavil v Zagorju, na drugi strani pa je stala zasedba Mlinše.

DELI NA