13.09.2017 | 1. SFL
Brezplačna rekreacija v najsodobnejši športni dvorani v Ljubljani

V Ljubljani v Štepanjskem naselju, na Pesarski cesti, že raste nova, najsodobnejša športna dvorana pri nas. Ustanovitelji Baze, kot se objekt imenuje, so slovenska nogometna reprezentanta Boštjan Cesar in Bojan Jokić ter nekdanji nogometaš, poslovnež Saša Abrić, skupaj z Mestno občino Ljubljana, ki je sofinancirala projekt. Trije nogometaši so v novo športno dvorano vložili vse svoje znanje in izkušnje, da bi v Ljubljani ustvarili vrhunski objekt, kakršnega pri nas še ni bilo. In že pozno jeseni se lahko v njem rekreirate zastonj!

Velika dvorana, mala dvorana in multimedijska soba

Baza se lahko pohvali s tremi dvoranami, ki so namenjene različnim športnim aktivnostim. Velika dvorana, v izmeri 40 x 20 metrov, je idealna za nogomet, košarko in odbojko, medtem ko je mala dvorana (v izmeri 80m2) primerna za izvedbo skupinskih vadb, plesnih delavnic in podobnih aktivnosti. Mala dvorana se lahko po potrebi združi tudi z multimedijsko dvorano (v velikosti 30 m2), ki nudi vso potrebno opremo za izvedbo seminarjev, delavnic, team buildingov in podobnih aktivnosti. Prostor je odprt podjetjem in posameznikom, ki iščejo prostor za rekreacijo na najvišjem nivoju.

Poleg treh dvoran se v Bazi nahajajo še garderobe, fitnes in salon za fizioterapijo, gostinski lokal z vrtom ter parkirišče z zapornico, ki je namenjeno zgolj uporabnikom Baze, zato je skrb, da ne bi dobili parkirnega prostora, odveč.

Najem dvorane za rekreativne športnike – izberite si termin po svojih željah

Za vse rekreativne športnike, ki se radi družijo ob igri nogometa, košarke ali odbojke, pa tudi ob drugih športih, Baza nudi najem velike dvorane (v celoti ali del igrišča). Najboljše pri vsem skupaj pa je, da so najbolj zaželeni termini še prosti!

Ker gre za nov objekt, si lahko s pravočasno rezervacijo dvorane zagotovite prav tisti termin, ki vam najbolj odgovarja. A seveda vam zaradi velikega povpraševanja po določenih terminih svetujemo, da z rezervacijo pohitite!

Kako do brezplačnega najema dvorane za rekreacijo?

Baza v času zbiranja rezervacij organizira tudi nagradno igro, kjer lahko s prijatelji osvojite BREZPLAČEN zakup termina za rekreacijo do konca junija! Vse kar morate storiti je, da na njihovi spletni strani izpolnite preprost obrazec. V nagradni igri lahko sodelujete TUKAJ.

Tekst: Futsal.si
Foto: Baza športa

SORODNE NOVICE

  • 18.06.2018 | 1. SFL
    Roki prijav ekip v tekmovanja v sezoni 2018/2019
    Slab mesec je minil od konca 23. sezone 1. SFL. S finalom članov se je tudi uradno končala sezona, NZS in KMN pri NZS pa že pogledujeta v novo sezono. Klubi so po elektronski pošti prejeli prijavnico v futsal tekmovanja NZS: 1. SFL, 2. SFL, U19, U17, U15, U13 in žensko futsal ligo. Izpolnjene in natisnjene obrazce morajo klubi ustrezno potrditi (žig in podpis) in jih posredovati na e-mail: stane.kokalj@nzs.si.
  • 14.06.2018 | 1. SFL
    Hrvatin ostaja trener, poletje namenja mladim
    „Sam se rad spomnim, koliko mi je vedno pomenilo, ko sem kot otrok hodil na mednarodne turnirje. To so bili vedno dogodki. Tudi zato in zaradi pridobivanja izkušenj in poznanstev smo letos aktivni z mlajšimi selekcijami. Ki si to pozornost preprosto zaslužijo. Dvakrat bomo na turnirju v Zagrebu, odhajamo v Banja Luko, dva turnirja bomo igrali tudi v Sloveniji,“ nadaljuje Hrvatin, ki s svojo ekipo pripravlja tudi Summer futsal fest.
  • 12.06.2018 | 1. SFL
    Duščak okrepil državne prvake
    Futsal kariero je začel v Velikih Laščah, kjer je igral pol sezone, nato se je preselil v Litijo, kjer je igral zadnja tri leta in pol. "Prvi razlog je liga prvakov, sledi dejstvo, da je Dobovec dober in urejen klub z dobro ekipo in dobrimi navijači," pojasni, zakaj se je odločil, da po finalu 1. SFL menja sredino in okrepi državne prvake.
  • 10.06.2018 | 1. SFL
    Turk okrepil Mariborčane
    Do danes je zbral 94 nastopov v 1. SFL, zdaj bo vnovič združil moči s trenerjem Tomislavom Horvatom v ekipi FutureNet Maribor. Horvat in Turk sta zgledno sodelovala v Litiji. V primeru Tea Turka za igralca, ki dobro razume igre, krasi pa ga borbenost in želja po učenju ter napredovanju.
  • 09.06.2018 | 1. SFL
    Jurić v Maribor, Totošković v Dobovec
    Sestavljanja ekipe so se lotili tudi v taboru FutureNet Maribor, kamor je trener Tomislav Horvat kot najbolj odmevno okrepitev pripeljal 26-letnega Hrvata Josipa Jurića, ki je sezono in pol igral v Dobovcu Pivovarni Kozel, prej pa v zagrebškem Nacionalu in Dubrovniku. V minuli sezoni je dosegel 26 zadetkov, od tega šest v pokalu in bil pomemben člen šampionske ekipe kozlov.
  • 07.06.2018 | 1. SFL
    Fetić iz Litije v Dobovec Pivovarno Kozel
    Poznavalce futsala navdušuje s podajami žoge soigralcem, njegovi odliki sta še dober pogled na igro in dober strel. Doslej je igral za več ekip, med drugim v Splitu, Makarski, Kragujevcu, Mariboru, nazadnje v Litiji. Osem let igra v slovenski futsal reprezentanci; zabeležil je 94 nastopov in dosegel 39 golov. Letos je četrtič igral na evropskem prvenstvu. Izkušnje ima z igranjem v Uefini futsal ligi prvakov.
  • 02.06.2018 | 1. SFL
    Goričani se pripravljajo na 1. SFL
    „Ključno bi bilo, da bi nam lahko še naprej pomagal Slaviša Goranovič. Dobrodošla bi bila tudi pomoč Sukanoviča in Osojnika,“ še doda Božič, ki močno vpet v dogajanje na severnem Primorskem. Poleg futsala v Gorici in v Italiji trenira tudi dečke U10 v Društvu mladi nogometaš Gorica ter vodi še dva krožka.
  • 23.05.2018 | 1. SFL
    Danes sestanek s klubi
    V petek se je z izvrstnim finalom 1. SFL sklenila še ena ligaška sezona, po kateri pa sledijo prve analize, da bo prihodnja sezona še boljša. Kot je sedaj že stalnica, bo tudi letos organiziran sestanek s klubi, ki so nastopali v v kateremkoli rangu SFL. Sestanek bo danes, 23. maja, v NNC Brdo.
  • 22.05.2018 | 1. SFL
    Horvat: Damir Puškar odločil finale
    „Pohvalil bi Damirja Pertiča, ki je dal svoj maksimum v tem finalu. Nabira izkušnje, v tej sezoni jih je dobil precej. O Kujtimu Morini pa vse povesta lovoriki, ki jih je osvojil v Sloveniji, jasno je, da je naredil vrhunski posel!“ Horvat nameni nekaj besed tudi trenerjem.
  • 18.05.2018 | 1. SFL
    Morina in Mordej hvalita Marota, Pertič obžaluje gole
    „Sezone je konec. To je bil najboljši finale v zgodovini 1. SFL. Vse tekme, vseh pet, je bilo na televiziji, kar je super za slovenski futsal! Lahko bi bilo tudi 3:0 za ene ali druge. Ker pa smo bili tako izenačeni, je prav, da je odločala 5. tekma. Odločale so dejansko napake, mi smo jih izkoristili. Vsa čast Alešu Marotu, nikoli ni povesil nosu. Čakal je svojo priložnost,“ se je veselil Rok Mordej.

DELI NA