13.09.2017 | 1. SFL
Brezplačna rekreacija v najsodobnejši športni dvorani v Ljubljani

V Ljubljani v Štepanjskem naselju, na Pesarski cesti, že raste nova, najsodobnejša športna dvorana pri nas. Ustanovitelji Baze, kot se objekt imenuje, so slovenska nogometna reprezentanta Boštjan Cesar in Bojan Jokić ter nekdanji nogometaš, poslovnež Saša Abrić, skupaj z Mestno občino Ljubljana, ki je sofinancirala projekt. Trije nogometaši so v novo športno dvorano vložili vse svoje znanje in izkušnje, da bi v Ljubljani ustvarili vrhunski objekt, kakršnega pri nas še ni bilo. In že pozno jeseni se lahko v njem rekreirate zastonj!

Velika dvorana, mala dvorana in multimedijska soba

Baza se lahko pohvali s tremi dvoranami, ki so namenjene različnim športnim aktivnostim. Velika dvorana, v izmeri 40 x 20 metrov, je idealna za nogomet, košarko in odbojko, medtem ko je mala dvorana (v izmeri 80m2) primerna za izvedbo skupinskih vadb, plesnih delavnic in podobnih aktivnosti. Mala dvorana se lahko po potrebi združi tudi z multimedijsko dvorano (v velikosti 30 m2), ki nudi vso potrebno opremo za izvedbo seminarjev, delavnic, team buildingov in podobnih aktivnosti. Prostor je odprt podjetjem in posameznikom, ki iščejo prostor za rekreacijo na najvišjem nivoju.

Poleg treh dvoran se v Bazi nahajajo še garderobe, fitnes in salon za fizioterapijo, gostinski lokal z vrtom ter parkirišče z zapornico, ki je namenjeno zgolj uporabnikom Baze, zato je skrb, da ne bi dobili parkirnega prostora, odveč.

Najem dvorane za rekreativne športnike – izberite si termin po svojih željah

Za vse rekreativne športnike, ki se radi družijo ob igri nogometa, košarke ali odbojke, pa tudi ob drugih športih, Baza nudi najem velike dvorane (v celoti ali del igrišča). Najboljše pri vsem skupaj pa je, da so najbolj zaželeni termini še prosti!

Ker gre za nov objekt, si lahko s pravočasno rezervacijo dvorane zagotovite prav tisti termin, ki vam najbolj odgovarja. A seveda vam zaradi velikega povpraševanja po določenih terminih svetujemo, da z rezervacijo pohitite!

Kako do brezplačnega najema dvorane za rekreacijo?

Baza v času zbiranja rezervacij organizira tudi nagradno igro, kjer lahko s prijatelji osvojite BREZPLAČEN zakup termina za rekreacijo do konca junija! Vse kar morate storiti je, da na njihovi spletni strani izpolnite preprost obrazec. V nagradni igri lahko sodelujete TUKAJ.

Tekst: Futsal.si
Foto: Baza športa

SORODNE NOVICE

 • 23.11.2017 | 1. SFL
  Oplast želi pred kamerami do nove zmage
  „Smo oslabljeni, a jamramo ne. To je priložnost, da svoje minute izkoristijo igralci, ki so dosedaj manj igrali. Pričakujem pa, da nam po svojih močeh pomaga tudi Benjamin Melink, ki se je po operaciji prejšnji vikend vrnil na parket,“ nadaljujejo v taboru Oplasta, ki imajo nekaj težav s treningi. Ker se dvorana v Kobaridu prenavlja (nov parket!), vadijo ob zgodnejših urah, kot je bila praksa iz preteklosti, zato ni take številčne zastopanosti, kot bi bila v večernih terminih.
 • 22.11.2017 | 1. SFL
  V petek prenos primorskega derbija, domačini brez bele zastave
  Nogometna zveza Slovenije nadaljuje z izdatnejšo promocijo futsala. Mesec je naokoli, pred nami pa vnovič tekma meseca. V petek, 24.11., bomo s kamerami na Škofijah, odkoder bomo na www.futsal.si prenašali obračun 11. kroga 1. SFL. To bo primorski derbi – pri KMN Bronx Škofije gostuje KMN Oplast Kobarid.
 • 22.11.2017 | 1. SFL
  Futsal magazin: Goli in super poteze s pokala in ŽFL, igrala tudi reprezentanca
  Pred nami je nov futsal magazin, ki vnovič prinaša gole osmine pokala Terme Olimia. Dodajamo tudi videovrhunce s tekme 1. kroga Ženske futsal lige, bili smo tudi na obeh tekmah Slovenije in Poljske.
 • 15.11.2017 | 1. SFL
  Po porazu v Rogaški Slatini napovedal spremembe
  Pred ligaškim premorom so po 10. krogu svoje misli strnili tudi trenerji. Kutjim Morina je pohvalil igralce za izvrstno igro, njegov kolega Matej Gajser pa je napovedal spremembe. Z igro in ohranjeno čisto mrežo je bil zadovoljen Damir Pertič, Marko Hrvatin pa je izrekel kopico komplimentov na račun mlade zasedbe. Svojim fantom sta čestitala tudi Tomislav Novak in Jože Gačnik.
 • 15.11.2017 | 1. SFL
  Futsal magazin: Izvrstni zadetki 1. in 2. SFL, Slovenija U21 igrala na Portugalskem
  Pred nami je nov futsal magazin, ki vnovič prinaša gole 1. SFL in 2. SFL. Dodajamo pa tudi videoposnetke z gostovanja reprezenatnce do 21 let, ki je na Portugalskem s svojimi vrstniki odigrala dve tekmi.
 • 10.11.2017 | 1. SFL
  10. krog - mejnik za Ivančno Gorico in Benedikt
  Deseti krog ni prinesel spremembe na vrhu 1. SFL. Vodilna Litija je doma v 2. polčasu strla odpor oslabljenega KMN Bronxa Škofije (3:0, dva gola je prispeval Denis Totoškovič), medtem ko je drugouvrščeni Dobovec Pivovarna Kozel visoko porazil aktualnega državnega prvaka FutureNet Maribor (7:1); z dvema goloma se je izkazal Kristjan Čujec.
 • 10.11.2017 | 1. SFL
  Derbi v Rogaški Slatini, nekdanji legendi na Vrhniki
  Pred nami je 10. krog 1. SFL, tekme v elitni ligi so na sporedu v Benediktu, Litiji, na Vrhniki in v Rogaški Slatini. Prav v mestu zdravilišč in zdravilne vode je na sporedu veliki derbi: pretendent za naslov prvaka Dobovec Pivovarna Kozel gosti aktualnega prvaka FutureNet Maribor. Začenja se drugi del rednega dela.
 • 08.11.2017 | 1. SFL
  Futsal magazin: SLovenija U17, goli 1. in 2. SFL ter gol kroga (08.11.2017)
  Pred nami je nov futsal magazin, ki vnovič prinaša gole 1. SFL in 2. SFL, velik poudarek pa je namenjen pravkar minulim kvalifikacijam za poletne olimpijske igre mladih. Enega od šestih kvalifikacijskih turnirjev je gostila tudi Slovenija.
 • 05.11.2017 | 1. SFL
  Po koncu tekem 9. kroga 1. SFL so svoje misli strnili še trenerji. Dve tekmi sta se končali brez zmagovalca, treh točk so se veselili v taborih KMN Sevnica in Dobovec Pivovarna Kozel.
 • 03.11.2017 | 1. SFL
  V Litiji brez zmagovalca, Dobovec napolnil mrežo škofjotov
  Vsega lepega je enkrat konec – s porazom v 9. krogu 1. SFL v Rogaški Slatini se je končal izjemen niz Bronxov, ki so slavili petkrat zapored, tokrat pa jih je doma s 6:0 porazil Dobovec Pivovarna Kozel. S štirimi goli je navdušil reprezentant Kristjan Čujec.

DELI NA